Sivut

1.12.2012

Kalenterin ensimmäinen luukkuTästä se alkaa, Anselmin Uutistoimiston Joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa! Jouluun asti siis avataan joka päivä yksi luukku, josta paljastuu jotain mukavaa jouluun liittyvää. Luvassa paljon DIY aiheista kamaa ja muuta mukavaa pysykää siis kuulolla!

Tänään luukusta paljastuu mikäs muukaan kuin lumitähti! Tai tarkemmin ohjeet kuinka leikellä nätti pitsimäinen lumihiutal paperista itse.

Lunta on tupruttanut niin tuutintäydeltä ainakin täällä eteläisessä Suomessa, että nyt on juuri sopiva hetki koristella koti hiutalein myös sisältä.

Tässä tulee ohjeet kuvina:

Tarvitset: valkoista paperia + kysnisakset tai muut super tarkat pikku sakset. Ei kannata edes yrittää millään keittiö Fiskarsseilla!

Taita neliön mallinen paperiarkki puoliksiJa yhä puoliksi niin että siitä muodostuu ihan selvä kärki ja reuna osat.Leikkaa yläreuna mitä mielikuvituksellisimmin ihanalle krumeluurille täysin vapaata luvuutta käyttäen.
Tämän jälkeen leikkaa myös sisäosiin mielekkäät kuviot. Mitä enemmän reikää sitä parempi lopputolos.
Tadaa! Upea ihana iso lumihiutale on valmis!

10 kommenttia:

 1. Ihana! Pitääki taiteilla näitä.... jonnekkin ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana lumikide! Pakko kokeilla ennen joulua noita...isompia ja pienempiä! Kiitos luukusta!

  amp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä vaan ikkunoihin komeilemaan sinnekin :)!

   Poista
 3. Täytyiskin tehdä noita vaikka kattoon langoista roikkumaan, kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos laitat roikkumaan, niin suosittelen, että jos sulla on jossain käytössä laminointikone, niin laminoi hiutaleet, Pysyvät sitten suorina :). Mulla on ikkunassa laminoituja hiutaleita viime vuodelta.

   Poista
 4. Kuinka hieno!! Meinasin itekkin laittaa omaan joulukalenteriini jossain vaiheessa lumihiutaleita kun tehtiin niitä taidekoulussakin, mut toi sun on niin hieno, et mun omat kyllä kalpenee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi maana! ois ihana nähdä niiden sun oppilaitten tekemisä pikku hiutaleita kanssa. Ne on niin sympaattisia pikku hupsu hiutaleita ja siten super ihania!

   Poista
 5. Ompas kaunis hiutale..

  VastaaPoista