Sivut

18.12.2012

18.Luukku: Lisää tähtiä!


Jos parin päivän takainen DIY-tähti tuntui liian hankalalta, tänänä luukusta 18. putkahtaa paljon paljon iisimpi malli! Tähti on todella nopea taitella ja haasteellisin kohta onkin puolikkaiden yhteen siististi liimaaminen (mulla ei menny ihan niiku strömsöössä, kuten näette, hehe).

Tällaisen pystyy askartelemaan varmasti myös lasten kanssa, kunhan vähän jeesailee mittailussa ja liimaamisessa.

Itse tykkään melkeen kuulkaas enemmän tuosta pelkästä puolikkaasta pienestä tähdestä (niin eipä tarvi kärvistellä sen yhteen liimailun kanssa) ja aionkin tehdä niitä lisää eri kokoisina ja laittaa roikkumaan tänne meille kotiin. Voisin ehkä taitella pienempiä myös ja viedä meidän äitylin joulukuuseen. Näitä ja origamilintuja, olispas hauska!

Paperi on ylläri pylläri Tigeristä hommattua. Samassa vihkosessa on monia eri kuoseja ja sehän passaa kuin nakutettu juuri tähän tarkoitukseen.  Myös tämän kohdalla voisi olla paikallaan kokeilu yhdistelmällä sanomalehti + kultainen spraymaali, jota aiemman tähtiaskartelun yhteydessä täällä jo väläyttelin.

Ja jotta työkin pääsette taas  askartelemaan mun kanssani näitä, niin ohjehan näihinkin tähtösiin löytyi tämmöisestä ihanasta blogista KLIK! Oikein mukavia askarteluhetkiä kaikki!


2 kommenttia:

  1. Hienoja taitteluita oot kyllä väännellyt! Näin jossain vastaavanlaisen, mutta viisisakaraisena. Sekin oli tosi kiva ja helpohkon oloinen. Noi kuviopaperit sopii kyllä hyvin, niinkuin nyt origameihin yleensäkin.

    VastaaPoista
  2. Mie tein noita vuosi tai kaksi sitten. Ristus että meinasi mennä hermot ensimmäisillä kerroilla, kun jostain syystä ne ei vaan tahtoneet pysyä kasassa. Että ehkä en kokeile mitään vaikeampia tähtösiä... :)

    VastaaPoista