Sivut

4.12.2012

4.Luukku: Joulurauhaa
Joulun alla tulee usein kiireessä ja stressissä kähistyä milloin kenenkin kanssa. Meillä taisteluparina tietysti Anselmi vs Jakkeri. Yleensä kähinät tähän aikaan vuodesta ovat viellä niin turhia ja kurjia joulumielen laskijoita ja mietin, että nyt vois viettää lopun joulun odotuksen kyllä ilman mitään turhia sanaselkkauksia.

 Ja koska miespolot harvemmin enää usko tonttuihin, eikä heitä siten sillä voi uhkailla, että "ei tipu lahjoja, jos et oo kiltisti, tontut kurkkii!" niin piti keksiä jotain muuta.

Ja mitä se jokin muu sitten olisi? No tietysti Uutistoimisto Anselmin virallinen Joulurauhansopimus! Se  toimii siis niin, että molemmat allekirjoittavat sopimuksen ja sitoutuu siten olemaan kähisemättä turhista (ja mielellään yhtään mistään) vuoden loppuun asti. Ajattelin, että me ei ehkä olla ainoita, jotka saa pieniä jolunalusmättelöitä aikaseksi ja niinpä päätin jakaa sopimuksen myös teille tänne! Voitte tulostaa alla olevan joulurauhakaavakkeen, leikata oikeaan kokoon ja säilyttää vaikka rahapussissa. 

Ja sopimushan ei päde pelkästään miehiin: sopparin voit allekirjoittaa vaikka sen oman pikku piltin kanssa ja jouluhysterian vallassa olevien kauppojen keskellä, kun piltti heittää itkupotkuraivarit kehiin, niin voit samaan aikaan uhkailla sekä tontuilla ja sillä, että lähetät pukille raportin sopimusrikkeestä samalla vilauttaen rahapussista teidän pyhää sopimusta. Kuinka kätevää. 

Myös miehet saa meidän avovaimojen jouluriehumiset tällä kuriin takuuvarmasti. Kuinka olisikaan noloa, että mies pääsisi vilauttamaan rauhansopimusta, jonka olet itse hänen käskenyt allekirjoittaa, hehe. Parempi siis olla kunnolla molemmin puolin.

Tässä se tulee. Kaavakkeen saat parhaiten kopioitua, kun klikkaat sen kohdalla hiiren oikeaa näppäintä ja valitset "avaa uuteen ikkunaan". Sen jälkeen raahaat vaan kuvan työpöydällesi hiirellä. Näin kaavake tulee koneellesi oikeassa koossa, eli käyntikorttikokoisena painotarkkuudella.5 kommenttia:

 1. Tää on parasta! :D Tulostan ja panen Sammakonkin allekirjoittamaan! :D

  VastaaPoista
 2. Nyt lähti tulostukseen tuo Rauhansopimus!!! Kiitos!

  amp

  VastaaPoista
 3. No ei kyllä mitään räyh-räyh meininkiä jouluna :)

  Pistin sulle tunnustuksen blogissani http://kotikolmelle.blogspot.fi/2012/12/love-you-too.html

  VastaaPoista
 4. Hahahahaha :-D You're crazy :-D HALIT

  VastaaPoista