Sivut

25.12.2012

Taistelukatti on täällä!

Hei hou ja kiitos vielä kaikille Joulukalenteriani seuranneille. On ollut ilo huomata, kuinka kalenterin aikana mukaan on hypännyt bloggerinkin kautta muutama uusi lukija seuraamaan uutisia, tervetuloa! Teitähän alkaa olemaan jo melko paljon.

Jouluaatto tulla pyyhälsi ohi ja nyt ihmettelen vaan olenko tosiaan ollut näin kiltti? Sain ihan mielettömän ihania lahjoja ja monen monta. Niistä muutamia aion esitellä tässä lähipäivinä vaan tänään kuitenkin esittelen oman lahjani itselleni. Kyllä, pitäähän sitä jokaisen nyt yksi lahja itselleenkin ostaa!

Tänä vuonna ostinkin aivan maan mainion lahjan, jonka hankkiminen oli melkoinen sattumusten summa. Olen nimittäin pitkään himoinnut tätä nostalgista figuuria,  Masters of the Universen eli ehkä paremmin tunnettuna He-Manin taistelutiikeriä! Tämä on mulle lapsuudesta hyvinkin tuttu ja siksi herättää suuren suuret nostalgiat. Hehe.

Muutama viikko sitten kaupungilla kävellessäni mietin, että hei katsonpa huutonetistä, että onko siellä tuota nyt myynnissä. No unohdin kuitenkin katsoa samana iltana ja muutamia päiviä myöhemmin kun sitten haeskelin tikrua huutonetin syövereistä, miten ollakaan sielä oli samana päivänä tullut myyntiin tikru täydellisillä varusteilla! Mikä mahtava munkki, etten katsonut silloin aiemmin, koska todennäköisesti olisin sitten taas unohtanut koko homman, kun niitä ei vaan ikinä ole missään myynnissä! Ihan mahtavaa. Ja mikä parasta tikrulla oli siellä osta heti hinta, niin minäpä ostaa päräytin katin heti, niin ei tarvinut sitten edes kyttäillä, että voittaako huuto.

Velipoika sanoi olevansa niin kade, kun pakettini tyytyväisenä sitten aukaisin (siis tottakai ne omatkin lahjat paketoidaan ja jännitetään mitä sieltä tulee). Vaan veljelle ja kaikille muille super kadeille tiedoksi, näitä myydään melko halvalla myös ebayssä.

Ja nyt kaikille niille, ketkä ovat että mitä ihmettä, niin ohittakaa tämä ja tulkaa huomenna kurkkaamaan kun esittelen maailman ihanimman tupsukehikon!

3 kommenttia:

  1. Eeei hitsi, juuri eilen puhuttiin tuosta tiikeristä. Kerroin kuinka leikin barbeilla ja sekoitin samaan leikkiin veljen tiikerin. Muistelin väriä, ja oikein meni :)

    VastaaPoista
  2. Meil on toi kans :-P En kyl tie missä se on, jossain äidin kaappien uumenissa! Hieno lahja.

    Jouluhan ei ole joulu jos ei itselle saa ostaa lahjoja ;-)

    VastaaPoista