Sivut

26.12.2012

Tupsua tulee niin että hurina käy!

Sain joululahjaksi kaikkea kivaa ja yksi äitylin ihanista lahjoista oli sitten kerrassaan näppärä Novitan tupsukehikko! Oon nyt tällä surraillu jo monta tupsua tulemaan ilman, että tiedän edes mihin niitä kiinnittää. Yhden lupasin lahjoittaa veljen pipoon. Loput pitänee kiinnitellä omiin pipoihin tms (ideoita?).  Voishan sitä tarha-aikojen muistoks tehdä parit tupsueläimetkin. Ainakin pupuja ja kaloja olen lapsena tupsuistä väsännyt.

Paketissa tulee siis neljä eri kokoista tupsukehikkoa jotka mahdollistaa tupsujen kieputteleun helposti ja nopeasti ilman, että lankaa tarvii lähes itku silmässä tuntikausia pujotella pahviläpysköiden läpi. isommankin tupsun kieputtelee ihan kädenkäänteessä. Tässä muutama havainnoillistava kuva kehikon toimintaperiaatteesta:

Ps. Aion niin huomenna käydä tiimarissa tai Sinooperissä katsomassa, mitä kaikkea muuta tällaista kätevää Novitalla on tarjota, mistä mulla ei vaan ole tuon taivaallista tietoa!


5 kommenttia:

 1. No voi hitsi että on kätevä! Hauskaa :-) Kissoille myös omat tupsut mitä voi sitten heitellä ympäriinsä ja vähän maiskutella.

  VastaaPoista
 2. Hei, kiinnitä tupsut pötköksi/ketjuksi, vähän niinkuin kaulaliinaksi, toimii hyvin "kaulakoruna". Oon nähnyt sellasia Fredalla Crazyssä, tosi kivoja. Eri värisiä vaan ja kaulan ympäri:)

  VastaaPoista
 3. Kätevä tuo, ite kanssa ihailin tuota mutta jätimpähän ostamatta, en oo tupsufani :D

  VastaaPoista
 4. Ihania tupsuja <3
  Tuo tupsukone on kyllä kätevä...

  Toivottelen mukavia välipäiviä! :)

  VastaaPoista
 5. hihii... Noita tehtiin ala-asteella.
  Paitsi oli vaan pahviset pyörylät muotteina. =)
  Mä tein omistani hyvin synkkäsävyisen kissan. Yllättävä valinta... ;D

  VastaaPoista