Sivut

17.12.2012

17. Luukku: Paras lahja vilukissalle

Noniin , kiitos bloggerin sekoilun, koko teksti katosi kun koitin lisätä parit kuvat. Eli tässä tulee teksti kutakuinkin uusiksi jotenkin edes sinne päin. Eli tadaa, luukku 17 paljastaa joka vilukissan unelmalahjan, tämän joulun lämpimimmän joululahjavinkin, lämpöhuovan! Ostettiin kissoille ennakkojoululahjaksi ihanainen lämpöhuopa ja noi murut on nyt kaksi vuorokautta köllöttäny ja möllöttäny ton huovan päällä kilpaa!

Lempukka on vielä ihana kun se näyttää siltä, että koittaisi maksimoida ihokontaktin viltin kanssa makaamalla oikeen reteesti levällään selällään tai mahallaan. Leon viihtyy myös oikein mielellään viltin vlissä, mutta Eppu ryömii melkein samoin tein takaisin viltin päälle, jos hänet peitellään. Eppu painaa aina posken vienosti vilttiä vasten (onko söpömpää??)

Pakko se on tunnustaa, että on tästä mullekin (kaikkien vilukissojen kunkulle) ollut iloa ihan hirmusti. Nykäisin tuon päällä oikeen maittavat powernapit tänään päivällä ja tuntuu kuin tuo lämmin viltti oikein rentouttaisi kipeetä selkää. On myös aivan ihanaa, kun ulkoa tullessa saa jääpuikoiksi paleltuneet varpaat työntää peiton uumeniin elpymään.  Voisin kuvitella, että tämä ilahduttaisi myös lapsiperheitä niin saisi perheen pienimmät köllötellä lämpöisellä alustalla.

Ja mikäli tämmöistä pukinkonttiin mielit, niin suosittelen, että tarkastat ns halpahallien tarjonnan ensin. Tavarataloissa nämä tuntuu olevan todella kalliita, mutta esim tämä meidän yksilö löytyi kelpo 17 euron hintaan Megamyynti areenalta Orimattilasta (tosin se nyt ei ole ennen joulua enää auki, mutta tammikuussa sitten taas). Ei mene sitten pukin lompsa ihan miinukselle yhdestä lahjasta, hehe.

Lämpöistä joulun aikaa!


3 kommenttia: