Sivut

14.12.2012

14.Luukku: fiiliksiä ja suosituksia

Olin kaksi päivää kiireisenä naisena Helsingissä, niin nytpä saattekin sitten luukku neljäntoista verran Helsinki- fiilistelyä ja vaikka parit suositukset joululoman Helsinginreissua varten (tai jos olet jo Helsingissä, niin ihan vaikka jo viikonloppua varten).

Elikkäs, olin eilen asiakkaan luona duunin puolesta kippistelemässä vähän skumppajuomaa hyvin onnistuneen projektin valmistumiselle. Oli muuten vissiin ihan ekat viralliset “ammatilliset" skumpat! Kyllä maistui makialta ja helppo oli siinä hymyillä. Esittelen työn teille täällä kun sen aika koittaa, malttakaa vielä hetki, heh.

Tämän tapaamisen jälkeen jäinkin Helsinkiin vähän viettämään ystäväni Janetin synttäreitä (huomenna virallisesti onnittelut Chané ihana kaunoinen) tyttöilyn merkeissä. Kytiin hakemassa synttärikakuksi aivan ihanat cupcaket super suloisesta pienestä kuppikakkupuodista Lönnrotinkadulta. Paikan nimi on mormorcupcakes ja täytyy ylistää, että sekä palvelu, että kuppikset osoittautuivat erittäin hyviksi! Saatiin kaupanpäälisiksi yksi ylimääräinen cupcake, ihana lämmitettävä kauratyyny ja iso hymy vallan herttaiselta myyjättäreltä. Ihana paikka!

Siinä mentiin sitten Janetin luo ja otettiin pienet torstaiset lenkkisaunat, kun tyttöjen saunavuoro sattui kivasti olemaan juuri eilen. Tuli tarpeeseen, olin jotenkin ihan syväjäässä tuon hurjan tuiverruksen ansiosta. Vilukissa Anna Von Polkkis ilmottautuu! Saunan jälkeen lähdettiin metsästämään netissä kovasti ylistettyä ja Nyt-liitteen Helsingin kolmanneksi parhaaksi ravintolaksi listaama thai-ravintolaa, Lemon Grassia ja se ei ollutkaan niin helppoa kuin olisi kuvitellut. Ravintola oli todella pieni ja huomaamaton ja myö likathan pyyhällettiin siitä roimasti ohi ensin, mutta kun perille lopulta löydettiin, saatiin sieltä mukaamme kyllä niin mahtavat safkat, että eipä ole tuota turhaan ylistetty ja lumimyräkässä ravaaminen oli sillä pyhitetty iäksi. Suosittelen tätä kaikille oikein suurella lämmöllä! Tofu oli jumalaisen hyvää.

Ruuan jälkeen lähdettiin  katsomaan Hobitti leffaa 3D:nä Tennariin ja hei se se vasta olikin aivan mielettömän upea! (joo meillä meni kaikki kyllä niin putkeen, että oikeen naurattaa) En ala siitä nyt liikaa puhumaan, etten vaan spoilaa mitään. Mutta upea se oli kuin mikä ja ehdottomasti kannattaa mennä katsomaan 3D:nä jos vaan mahdollista.

Leffan jälkeen kello olikin jo 00:30 ja hipsittiin kämpille nukkumaan. Aamulla minä lähdin sitten joululahjashoppailulle ja sen jälkeen kotiin. Löysin Jarkolle tosi kivat lahjat, mutta en voi niitä täällä julkaista kun tuo kilttinä poikana aina lukee nää mun höpinät (jos toi ei ole rakkautta niin mikä stten? Mun useasti toistuvalla blogia koskevalla kolmannen asteen kuulustelulla saattaa tietysti olla vaikutusta Jarkon lukuintoon, hehe). Löytyipä sitä lahja kummitytöllekin.

Näin taas kaikkea niin kaunista ja otin vähän sieltä sun täältä teille vähän kuvia. Tässä niitä tulee!


Lemon Grass & Lovely Chané


Stokkan jouluikkuna

Onko edes mahtava, haha!
Minttu-Suklaa-kuppikakkua <3
Leffaa kolmedeenä ja viel sillä jollain supertarkkuudella jonka nimeä en muista. Oli tarkkaa!


Perjantaina tuli “vähän” lunta vaan Anna mannan naamalla paistoi Naantalin aurinko


2 kommenttia:

  1. :D "Vähän " lunta, tää lumi alkaa jo mennä vähän liiallisuuksiin täällä...en kestä !

    Kuppikakut näyttää sen verran herkullisislta että täytyy joskus piipahtaa tuolla, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  2. Hehe, joo täällä Lahessakin kyllä riittää vaikka muille jakaa. Argh!
    Mee ihmees kokeilemaan oli niin törkeen hyviä!

    VastaaPoista