Sivut

9.12.2012

9.Lukku: Lahden Joulukylä

Tänään luukusta paljastuu Lahden Joulukylä, kuten ehkä moni teistä eilisen luukun perusteella osasi uumoillakin. Käytiin aamupäivästä kurkkimassa Lahden torilla sijaistsevan Lahden Joulukylän tarjontaa ja se oli jälleen tänäkin vuonna aivan vertaansa vailla. Hurja määrä ihania herkkukojuja täynnä ihania naposteltavia, löytyi käsitöitä ja vaikka mitä. 


Ohjelmaakin torilla oli koko ajan ja kukas muu se taas siellä nököttikään kun pukki itse. Pukki olikin ihan vallaton, kun kysyin, että saakos pukista ottaa kuvan, niin pukkihan siihen vastasi, että "Tottamaar saa, vaan ootas kun nappaan tuon minun kepin, niin saadaan oikeen edustuskuva!" Siinä sitten pukkia kuvasta kiittelin, niin vielähän tuo hauska hiippalakki huikkasi perääni hyvät joulut. Kyllä tuli hyvä joulumieli.

Torilla oli paljon väkeä, vaan erittäin onnistuneen aluesuunnittelun ansiota ei missään vaiheessa tullut sellaista oloa, että olisi jotenkin tungos. Joulukylän kyläkauppiaat ja muun infon löydät täältä klik.Joulukylä on avoinna jokapäivä klo 10-18 aina 22.12.2012 asti.

Jakkeri meni ostamaan vähän currywurstia


Ihania lelusia oli monessa mökissä myynnissä

Pukille heipat!

Löysin meidän äitylin koiran Mangon sukulaisen torilta myös <3


5 kommenttia:

 1. Hauskaa nimipäivää! :)

  VastaaPoista
 2. Jarkolla on komia pipo! Itse ostin viime viikolla Ebaysta mustan ja valkoisen (lähes) vastaavan!

  T. Hurrre

  VastaaPoista
 3. Ihania joulukyläkuvia! Eikääää...aivan ihana ruskea Cavalier! Silititkös?

  amp

  VastaaPoista
 4. En ees oo jouluihminen, mutta kai sitä silti voi olla katkera, että kaikissa muissa kaupungeissa on PALJON kivemman näköisiä joulutoreja kuin Oulussa... :\

  VastaaPoista