Sivut

30.12.2012

Eihän yksi uusi takki pahaa tee?

Hyvää vuoden viimistä sunnuntaita hyvät ihmislapset! Täällä päivä on alkanut hyvin hämäränä ja harmaana vaan ilma on silti mukavan leuto. Nyt ois niin oikea keli lähteä tekee lumiukkoa tai lumilinnaa! Lähdettiinkin heti hieman valostuttua Viton ja Jarkon  kanssa pihalle ja esittelen tässä nyt teille mun alennusmyyntilöydön: kerrassaan mainio musta pitkä toppis.

Olin päättänyt että alennusmyynnit eivät tänä vuonna mene mun osalta miksikään himoshoppaamiseksi, että haluan ostaa vain pitkän hupullisen toppatakin, jossa on myös vyö. Olin myös päättänyt etten osta mustaa takkia...No eka päätös on pitänyt ihan hyvin, mutta tokahan sössittiin heti kaupassa, kun törmäsin Onlylla tähän aivan ihanaan Objectin takkiin, jota nyt jo rakastan yli kaiken. Takki oli vielä super löytö, koska tottahan toki se oli alessa -50%! Hinnaksi jäi siis huikeat 45e. Ihan parasta kun peppua ei palele ja on muutenkin lämmin. Ja suojaahan tuo hieman reittäkin. Katsoin eilen jotain muotibloggaajan ohjelmaa, jossa nimenomaan käskettiin hankkia talvitaksiksi sellainen, joka suojaa myös reisiä paukkupakkasilta. Kyllähän sen jokainen nainen tietää, kuinka kauan se kestää taas lämmitä, kun reisikinkku pääsee syväjäätymään! Hehe. Että tällainen. Ja hei kyllähän se nyt niin menee, että musta on aina myös uusi musta. Ei voi minkään, hah.

Nyt lähen hommaamaan vähän tarpeita, että voin askarrella itselleni kruunun huomisiin Uuden Vuoden hippoihin, jossa meillä pienellä kaveriporukalla on teemana päähine! Anna <3 teemabileet!

Anselmi aamunassukka

Mulla on maailman hienoimmat lapaset! (Seppälä)5 kommenttia:

 1. ?...ihmiset ei käytä toppahousuja, ei välihousuja niin jollainha sitä vähän pystyy suojautuun eli pitkällä toppatakilla.

  VastaaPoista
 2. Hyvä ostos! Joo kyllä sen toppiksen pitkä olla pitää. Vaikka olis sukkiksetkin housujen alla niin reidethän ne ensimmäisenä jäätyy sinisiksi pökkelöiksi. Huomattavasti mukavammin sujuu talvi, kun takki yltää pyllyn yli! :)

  VastaaPoista
 3. Mimi hanskat!! Mitä! Just tulin Belgiaan muuten olisin oitis lähtenyt seppälään!

  VastaaPoista
 4. Kyllä musta tunttuu!

  VastaaPoista
 5. Takki on kertakaikkisen mainio! Ja lapaset myös!

  VastaaPoista