Sivut

12.12.2012

12. Luukku: HäähumukynnetTänään on ympäri maailman menty hullun lailla naimisiin ja Suomessakin oli uutisten mukaan maistraatti oikein ruuhkautunut. Ja jos joku vielä ihmettelee että miksi, niin tänään oli viiminen mahdollisuus hetkeen mennä naimisiin tuollaisena saman numeron päivämääränä eli 12.12.12.
Tällaisen häähumun innoittamana päätin lakata hieman hempeämmät häähumukynnet itselleni.

Pidän kovasti tällaisista neutraaleista, mutta silti oikein juhlavista kynsistä. Olen huomenna lähdössä asiakastapaamiseen Helsinkiin, niin kiva kun on vähän käsiäkin kaunistettu. Mulla kun meinaa olla oikeen tyypilliset “käsityöläisen” kädet, eli liuskottuneet kynnet ja rutikuivat kynsinauhat.

Talvi on muutenkin tuonut mukanaan tämän ihan hurjan ihon kuivumisen ja kämmenselät alkaa muistuttamaan hiekkapaperia. Viime talven kovimmilla pakkasilla mun kädet kuivui niin, että iho meni ihan vereslihalle. Että nyt vastaanotetaan parhaita käsivoidevinkkejä oikeen mielellään. Myös kaikki kikkakolmoset ihon kosteuttamiseen huomioidaan. Allekirjoittanut on hieman laiska rasvailemaan vartaloa, mutta Bodyshopin bodybutteria kuluu kyllä ihan tasaiseen tahtiin (oliivin tuoksuinen on ihan paras).

Tuo Lumene Naturtal Coden glitterlakka on oikein ihanaa ja kuivuu huippunopeasti, mutta Tigerin super halpis lakasta ei kyllä ihan hirveesti ole positiivista sanottavaa. Ei oikein meinannut levittyä nätisti eikä kuivua ja haiskin ihan hurjan pahalta (siis pahemmalle kuin normaali lakka). En suosittele.

Vaan mitäs pidätte tällaisista herkistä kynsistä? Vai pitäiskö jouluna olla silkkaa punaista? Mulla oli tossa viime viikolla punaiset kynnet ja ehkä aatoksi laitankin kirkkaanpunaista lakkaa ja tätä glitteriä siihen päälle. Oi se oliskin kiva!
4 kommenttia:

 1. Just tänään ostin Tigeristä pari tollasta putelia ja ari sellasta, missä oli ihanasti liimattu korkkiin daimondeja... ;D

  VastaaPoista
 2. Oon kokeillu kaikki mahdolliset käsivoiteet ja yksi ainoa tuntuu auttavan: Helosan. Siis se sama, mitä ainakin mulle muinoin neuvottiin levittämään tuoreen tatuoinnin päälle. :) Joskus teen niin, että levitän sitä oikein kinoksen käsiin ja sitten laitan yöksi puuvillahansikkaat. Auttaa ainakin mulla ja olen kyllä talvisin tosi tuskastunut käsien kuivumisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helosan on kyllä ihan loisto tavaraa. Oon sillä jalkoja rasvannu :D!

   Poista