Sivut

7.12.2012

7. Luukku: Teekupponen & Carcassonne

Luukku seitsemän esittelee teille mun ihan lemppari teesarjan ja kelpo tavan viettää rauhallista koti-iltaa yksin taikka yhdessä ja mikä parasta: vaikka toinen ois parin tuhannen kilometrin päässä.

Oon koukuttunut todella pahasti Clipperin teen kymmeniin makuihin ja paketit itsessään on niin herkullisen näköisiä, etten malttaisi odottaa, että saisin sen ihanan avohyllyisen kettiön, mihin näitä sais nätit rivit esille. Oonkin onnistunut hamstraamaan noita jo ihan hyvän setin (tulkaahan kaverit teelle).

Tässä onkin taas mielestäni kelpo joululahja vinkki jollekin: nätti muki (esim muumi) ja siihen mätsäävän värinen paketti Clipperiä! Tiedänkin kelle sellaisen lahjan taidan toteuttaa, hihii! Teepaketti on myös niin kevyt, että kulkee helposti postissa kauempanakin asuvan lahjan saajan luo.

Ja sitten päästäänkin siihen kivaan juttuun, jossa ilta hurahtaa ihan hujauksessa: Online Carcassonne! Tuo lautapelien kuningas löytyy online versiona täältä ja sitä voi pelata ilmaiseksi yhdessä kaverin kanssa koneilla tai ihan random tyyppejä vastaan ympäri maailmaa. Pelattiin tätä tosi paljon viikonloppuiltaisin Jarkon kanssa kun olin Belgiassa vaihdossa. Oli ihanaa kun pystyi olemaan toisen kanssa läsnä, kun puheltiin skypen kautta, juotiin vähän viiniä ja pelailtiin netissä, siitäkin huolimatta, että meidän välillä oli pari tuhatta kilometriä. Ja pitihän se nyt saada pieniä perheriitojakin ylläpidettyä, ettei ihan pääse se puoli parisuhteesta unohtuman (ja niitähän tämä peli saa kyllä helposti aikaan, haha). 

Eli nyt kaikki te kaukorakkaudessa riutuvat, skypet tulille ja pelit käyntiin minkäs muun kuin ihanan teekupposen ääressä!

 


Clipper teet

Lisää kuvateksti
Carcassonne

7 kommenttia:

 1. - Paketti tuli tänään postissa. Kiitos ihan hirmuisesti! I love it. Tee on ihan mahottoman hyvää ja kortit mielettömän kauniita <3.

  VastaaPoista
 2. Clipperin teet on munkin lemppareitani :) Sulla on tosi komia rivistö!
  Skypettänyt husbendin kanssa joskus olen, mutta eipä ole tullut mieleenkään pelata yhdessä maasta toiseen -varmaan huikeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän noita alkaa jo olemaan kun tuon aroniamarjan tällä viikolla ostin. Nams!

   Poista
 3. Oi, kun onkin hyvän näköisiä teepaketteja. (Mitenkäs tuo tee-sana muuten taipuu? Meinasin kirjoittaa "hyvän näköisiä teitä", mutta eihän se niin voi taipua!) Mistä tuota teetä muuten saa? En ole ikinä missään nähnyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Clipperiä myydään ainakin isommissa s-marketeissa ja sokkarin luontaistuoteosastolla.

   Poista
 4. Harjoitelkaas sitä Carcassonnea nyt ni teist on vastusta mulle sit Jouluna! ;)

  VastaaPoista