Sivut

30.11.2012

Arvontahommia ja muuta perjantailäpinää

Hellurei ja hellät tunteet!  Ja se olis viikonloppu!
Ja hei älkääs unohtako, että huomenna aukeaa Uutistoimiston ihka ekan joulukalenterin eka luukku! Kuinka jännää se onkaan, hehe! Huomenissa aukeaa myös Annan ihanan suklaajoulukalenterin eka luukku, nams! Onks täällä muita ikilapsia, jotka vaan vuodesta toiseen haluaa sen suklaakalenterin?

Jännää on myös se että arvontani viimeinen osallistumispäivä on sunnuntaina. Hirmusti teitä ihania onkin jo osallistunut kerrassaan kivoilla kommenteilla. On ollut hauskaa huomata, kuinka moni on pitänyt tätä oikein kelpo arvontana. Kiitos kaikille jo etukäteen. Ja hei kaikki loputkin nyt vaan rohkeasti mukaan.  Arvonta löytyy täältä.

Käytiin eilen kattomassa leffassa Imaginaerum  ja se oli kyllä niin positiivinen yllätys, etten olis arvannut. En odottanut siltä muuta, kun tietysti ihan upeaa musiikkia kiitos herra Holopaisen, vaan kyllähän siinä oli koskettava tarinakin ja upeat visuaaliset maailmat. Tykkäsin ihan kovasti! Kannattaa käydä ihan leffassa kattomassa juuri tuon musiikin takia. 

Tässä teille traileri, josta voitte imaista vähän fiiliksiä:

Käytiin tänään muuten katsomassa yhtä asuntoa ja voi moro miten tuli todistettua, että nuo välittäjät on kyllä aika photoshoppaajia! Sen verran pahasti erosi kuvat todellisuudesta. Paras oli kun välittäjä väitti että tupakanhaju (ja ties minkä epämääränen dunkkis) koko kämpässä tulisi eteisessä olevista vaattesta, hah. No onnea hänelle ton kohteen myyntiin. Myö jatketaan paremmille vesille.

Hyvää viikonloppua kaikille! Nyt alan piirtelemään vähän juttuja ;).

Terkkusin, Ananasa

1 kommentti:

  1. Mäki kävin tsiikailee Imaginaerumin tuossa viikko sitten ja yllätyin positiivisesti. Musiikkikohtaukset oli parasta ja niitä koko leffan ajan odotin. Hassua, vaikka en mikään Nightwish-fani olekaan, niin kyllähän tuo ihan perkeleen hyvää leffamusiikkia on :) Plus että kaunis tarina ja mielenkiintoinen toteutus.

    VastaaPoista