Sivut

21.11.2012

Mocca Choco & Mango Marmelade

Tänään onkin taas vaihteeks ollut leipomispäivä. En oikeen tiedä missä välissä mulle on muodostunut tällai kodinhengetärgeeni, että leivon ja teen marjamehuja jne. Heh, kai se tämäkin on joku naisen elämän kumma vaihe mikä pitää vaan elää. En valita, eikä tunnu muitakaan haittaavan, haha.

Oon siis herännyt tänään kuuden jälkeen duuniin, jotta pääsisin puolilta päivin äitin tykö auttamaan pikkuveljen pullisprojektissa. Heillä on siis koulussa pullispäivä huomenna ja hän halus ite tehdä mokkapaloja, niissä kun saletisti on paras menekki. No eihän siinä. Oltiin vaan äiteen kanssa vähän liiankin innokkaita leipojia ja tehtiin kaikki mokkikset jo hyvä tovi ennen kuin pikkuveikka edes pääsi koulusta, hehe. No ihan tyytyväiseltä tuo näytti äsken kun kotiin tuli ja kiitti oikein sydämelliseseti (kyllä nuo teinitkin näemmä ossaa, heh!).

Täällä mua on ahkerasti koko päivän viihdyttänyt myös aivan ihana Mango neiti Marmelade! Se on kasvanut ihan hurjasti eikö? Suloinen tapaus ja hitsin fiksu. Opetin hänelle tänään nimittäin "maahan" käskyn ja sehän myö omaksuttiin alta viiteen minuuttiin (sama homma istu-käskyn kanssa). Aivan ihana mussukka. Seuraavana onkin sitten kieri-temppu. 

Kivaa keskiviikkoa dyyds!2 kommenttia:

  1. Hahaaa, Mango räpsysilmä! Heiii, kynsienleikkuu jäi mainitsematta :)
    Kiitos leivonta-avusta...tai minähän se apurina olin :)

    amp

    VastaaPoista
  2. Näppärä gif koiruudesta, pakko koittaa saada jotain samaa. Leikittelin yhtenä päivänä giffeillä, kuvasin meidän Bélaa, se on vielä julkaisematta. Mutta ihan tylsä tuotos verrattuna tuohon ;)

    VastaaPoista