Sivut

25.11.2012

Ei oo tylsää kun on hauskaa!

Hellurei! Ihan ekana hurjasti kiitosta jo kaikille mun jouluarvontaan osallistuneille! Ihan mahtava määrä ihmisiä intautunut jo arvonnasta, tulee tosi hyvä mieli tällaisesta kuulkaas. Kliffaa!

Ja sitten tokaksi, olihan mahtava viikonloppu! Kuviksen likat edusti Seinäjoella ja hyvin edustikin. Käytiin vähän kaupoilla pyörimässä ja tyttöiltiin oikeen olan takaa. Illalla oli tietysti pidemmän kaavan mukaan tapahtuneen laittautumisen jälkeen suuntana Seiniksen yöelämä, jota mielestäni kuvaisi hyvin kuvaus “villin leppoisa”. Marian kavereitakin nähtiin ja olihan mukavaa ja reilua sakkia (isot kiitokset asianomaisille)!

Päivällä pyörähdettiin myös Seiniksen upeassa uutukaisessa kirjastossa. Siinä olisi muilla kaupungeilla (tai ainakin Lahella) niin paljon mallin ottamistaa. Kirjasto oli kerrassaan mahtava seinissä olevine “lukupesineen” ja lasten satuonkaloineen. Myös ulkoa päin mielettömän arkkitehtoorinen rakennus sopi hyvin alueen muiden Alvar Aallon suunnittelemien pytinkien sekaan. Kirjastossa toden totta käytettävyys kohtaa viihtyvyyden.

Tuntui että viikonloppu oli ihan kuin jostain tyttöjen hömppäleffasta (niin hyvässä kuin pahassa), oli kalkatusta, kikatusta ja höpötystä, sähellystä, vähän kiekumista ja kaakatustakin. Haettiin ruokaa mukaan kiinalaisesta ja syötiin kämpillä. Skumpat korkattiin ystävyyden kiunniaksi ja muuten vaan meno oli taas niin rentoa ja kivaa (kiitos tyttöset).

Näin ensikertalaisena Seinis-turistina voin sanoa, että kaiken kaikkiaan Seinäjoki oli kyllä oikein symppis kaupunki ja rennon värikäs. Tykkäsin hirmusti!

Ja kiitos ihana Maana Maria! Olit ihana emäntä ja pidit meistä hirmu hyvää huolta. Kiitsa!

Pistän tästä teille nyt näytille hieman tunnelmakuvia viikonlopulta, jota kännykälläni nappailin (kamera ei olisi enää mahtunut mun rinkkaan). Saan enemmän ja varmasti parempia kuvia Espeltä, niin katotaan, jos niistä vielä muutamia postaisi teille tänne naureskeltavaks.

Nyt kaikille lupsakkaa sunnuntaita!


Oi joulupuu!
Mimmit pynttäytyy!
Galleria kiska! Ihan mahtava konsepti!
Lakeuden Risti 
Löydettii tällai astetta karumpi Petteri
Maana meni kirjastossa ihan kohtuun <3
Kirjasto hämärässä ulkoa
Sumuisten lakeuksien gori...tyttöset!
Kippis meille!
Satupesän upeat lamput loi ihanan tunnelman seinille.
Shoppailua tähtien kanssa
Päivän luontokuva: höpsöt fasaanit!

4 kommenttia:

 1. Toi Petteri on hieman törkee jo O_o
  Ihanko ois tirvastu klyyväri sisään...hyi. Ihme maku jollain ollut.

  Jännän näkönen toi Seinäjoen kirjasto^^
  Paljon ikkunoita, meinasko Seinis ettei huligaani nuoret riko ikkunoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petteri oli jo hieman karu, mutta kuulemma ollut siellä todella kauan ja monelle siis kovin rakas :).

   Mä vähän luulen, että tuo ikkuna ei ihan pienestä rikki mene, että sais ajaa varmaan autolla läpi ja eiköhän se ole aika hyvin kameroitu alue, että sinne vaan yrittämään ken uskaltaa :D. Meilläkin on täällä Lahdessa Sibeliustalo ollu kymmenisen vuotta eikä sen koko seinän korkusia laseja ole käsittääkseni kymmen vuoden aikana rikottu viel kertaaka. Ei ne ihmiset ihan niin tyhmiä sitten kaiketi olekaan :D

   Poista
 2. http://lankojajatassuja.blogspot.fi/

  Osote hieman muuttui, samat tekstit silti. jne

  VastaaPoista
 3. Tyttöjen hömppäillat on ihan parasta! Meillä on vanhojen luokkakavereiden kanssa tapana viettää Lahessa (opiskelin siis siellä) muutamia kertoja vuodessa yhteisiä iltoja ruoan ja juoman parissa. Pullonpyöritystä, juomapelejä, kikatusta ja avautumista pojista. Siis ihan naurettavaa mutta niin vapauttavaa :D

  VastaaPoista