Sivut

23.11.2012

Muotoiluinstituutin Joulumarkkinat 2012

Täällä on reppu jo pakattuna ja nokka kohto Seinäjokea, lähtölupaa odotellessa. Ihan parasta nähdä mun omat kuviksen mimmit (jotka jo useampaan otteeseen tässäkin blogissa on tavattu) jälleen kerran mukavissa merkeissä ja ensi kertaa Seinäjoella, jossa siis Maria meitä tämän viikonlopun houstaa, ihanaa.

Vaan pari asiaa missaan nyt Lahessa, kun kerta kaupungista karkaan ja yksi niistä on niinkin ihana asia kuin Muotsikan Joulumarkkinat! Älkää te missään nimessä missatko, taas on meinaan niin laatutavaraa tulossa myyntiin, jota ei muuaalta saa. Pieniä maistiaisia voi käydä kurkkaamassa tapahtuman facebook eventissä täällä.

Eli Markkinat on taas kaksipäiväiset (la-su) ja ostettavaa löytyy kolmessa kerroksessa. Itse bongailin fb- sivulta ehkä ihanimman tuotteen, nimittäin kerrassaan suloisen puisen  bambi henkarin (täällä). Menkää ihmeessä ihmettelemään ja löytämään parhaat joululahjat pukin konttiin. Muistaka amyös varata käteistä ja pikkukolikoitakin mukaan, niin ei opiskelijapolot ole ihan hukassa.

(Äiti kun meet markkinoille, niin mulle saa soittaa jos löydät jotain ihanaa, mikä vois Anna mannaa kiinnostaa)

Oikein ihanaa viikonloppua ja tulkaahan huikkaamaan mitä löysitte markkinoilta, jos siellä kävitte.

Ps. Lupaan postata uutistoimiston fb sivulle viikonlopun parhaita hetkiä Seinäjoelta, joten kaikki sinne tykkäämään, niin näette missä me huidellaan. Mua peloteltiin, että illan pääpiste huomenna ois Härmän Häjy! Jos nyt ei kuitenkaan.1 kommentti:

  1. Sain tänään kirjeen! :) Ihan mahtavaa! Kiitos! Paneudun huomenna kunnolla asiaan... ;) Mukavia myyjäisiä sinne! :)

    VastaaPoista