Sivut

8.11.2012

Villapaitaa karvattomalle katille

Oon nyt syksyn myötä päässyt vähän taas kutomisen makuun kuten eilinen postaus jo kertoikin. Viikko sitten viikonloppuna kudoin Leonille tämmösen super pehmukan villapaidan. Leon vaikuttaa itse oikeen tyytyväiseltä paitaansa ja köllötteleekin nyt usein sängyssään selällään pitkänä, kun on niin lämmin, ettei tarvi käpertyä ees pikku kerälle.

Leonille tohtiikin jo tämmösiä neuloa kun sen ei enää pitäisi kasvaa niin hirmusti. Eppu saa toistaiseksi tyytyä flecetakin hihasta leikattuun paitaan, kun on niin kovassa kasvuiässä vielä.

Aika hyvin kyllä onnistuin tuon tekemään ja vielä ihan omasta päästä! Nuo pikku hihat tein lapasen peukalokiilaa hyödyntäen ja muuten vaan sitten leventelin vähän siihen malliin kun tuo meidän röllykän  muodokas vartalo menee. Rintakehään tuli villasukan kantapäätä muistuttava osio. Olihan se vähän arpapeliä, kun tuota ei voinut edes sovittaa välissä kun työssä oli tietysti kasa puikkoja kiinni. Mutta ihans opiva on!


14 kommenttia:

 1. Voi tuommoinen kelpais kyllä meidän Nukanakillekin (koira). Osaisinkohan rustailla, hmmm... Omat kutomistaitoni eivät ole vielä niin hyvät, että voisin vain vähän fiksailla muista ohjeista omat ohjeet... Kai... Tai ehkä yrittänyttä ei laiteta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kato eihän se oo kun villasukka jonka kantapäästä lähteekin kaks peukaloa ja sit siitä jatkuukin säärystin :D haha. Anna mennä vaan! osaan villasukan lapasen aj säärystimen tehdä kutakuinkin ilman ohjeita, ni sit tollai sovelytaminen onnistuu kyllä tosi helposti.

   Poista
 2. Ooo, mikä villapaita! Kivan värinen, näyttää lämpimältä ja vielä hitsin hyvältä kattisen päällä!

  amp

  VastaaPoista
 3. Ihana paita, kyl käy Mimin kateeksi nyt :-) Ja niin hienot väritkin!

  Synttärit 14/11 :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mimillä on niin hieno kiiltävä musta turkki, että monet ihmisetkin on katellisia. Hih. Ja kiitos synttäri-infosta ;))

   Poista
 4. Suostuivatko katit pitämään paitaa ilman tappeluita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis nää on siitäkin kummia katteja, että eivät oo paidasta moksiskaan vana päin vastoin tuntuu oikein nauttivan siitä kun on lämmintä ja mukavaa :)

   Poista
 5. Voiiii, tee mun kissoille paidat niin maksan sulle ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kun osaisin tehdä jotenkin mittojen mukaan ja ois aikaa enemmän niin voisin tehdäkin. Mutta hei sulle linkkaankin tämmösen, käyppä kurkkaamassa, tossa postauksessa on linkki tän ihmisen sivuille, joka tekee upeita vaatteita eläimille. Tää vinkki myös muuten Hannelelle sinne ylös:

   http://uutistoimistoanselmi.blogspot.fi/2012/08/haalarimies.html

   Poista
  2. Okei, kiitos. Käyn tsekkaamassa :) Toi sun tekemä on vaan niin ihana <3

   Poista
 6. Eikö nää tarviikko tuollaisen puolikkaan paidan? Mäkö luulin että niillä pitää ns. olla mantteli? taikka ns. haalari joka on massusta auki, jotta voivat tarpeilla käyvvä.

  VastaaPoista