Sivut

13.11.2012

Joulu joutuin tulevi!

Sain tänään äityliltä hänen “uunituoreet” Karton pikkuiset joulukalenterikortit ja onhan nämä nyt aivan syötävän söpöjä! Äiti on tehnyt tänä vuonna Kartolle myös kaksi isompaa joulukalenteria ja joulukortteja, sekä seinäkalenterin ja niitä saa ostettua varmasti ympäri Suomen. Olen itse nähnyt tuotteita Postissa ja Prismassa. 

Nyt kun joulukuu lähestyy, niin mitäs tuumaisitte, jos järkkäisin joulukuun postaukset aattoon asti vähän niin kuin joulukalenteri muodossa? Että joka päivä tulisi joku postaus jouluun ja sen odotukseen liittyen? Toki saattaisin tehdä muitakin kuulumispostauksia, eli yhteen päivään saattaisi joskus tulla kaksikin postausta. Oisko ihan hupsu idea?  Pistäkäähän kommentoiden, että tykkäättekö.


Nämä ihanuudet lähteekin heti postissa kohti kummitytön kotia. Siellä nämä ilahduttaa kolme pikku murusta.

7 kommenttia:

 1. Hei TYK-KÄÄN! Ihan mahdoton joulufani ja joulun fanitus vinkkejä otetaan ilolla vastaan :). Meille ei joulua oikein nyt voi laittaa, kun koti on myynnissä, joten kärsin vierotusoireista (jota tosin lanttulaatikolla ja tähtitortuilla on hitusen ruokittu).

  VastaaPoista
 2. TYKSIN TYKSIN! Mua vaa harmittaa ku täältä ei saa noita teijän äiteen kalentereita, oisin nimittäin heti ostanu sen ens vuoden kalenterin. :( Mullahan on yks se positiivareiden kalenteri ja oon säästäny sitä et jos jotkut laittais oikee tauluiks. :)

  VastaaPoista
 3. ihan mahtavia!:) Tosi ihana tunnelma noissa, tulispa se joulu jo pian!

  VastaaPoista
 4. Tykkään!! DO IT! :-) Sitten alkaa samalla lähtölaskenta kun tulen 23.12 Suomeen :-) IHANAA <3 Olispa mullakin noin kiva kalenteri!

  VastaaPoista
 5. Ei oo hupsu idea vaan oikein hyvä! :) Ja mahtavia kortteja on kyllä! :)

  VastaaPoista
 6. Hei mainiota, että kalenteri ons aanut ääniä:)! Elis illä mennään sitten. Tulikin jo parit mahti ideat mitä voin sitten tehdä..hitsi ei malttais odottaa ees sinne asti :D

  VastaaPoista
 7. Heippa! Eksyinpäs tänne sun blogiisi ja voi yllätys kun tuli tuttu joulukalenteri vastaan. Pakkohan on siis kommentoida kun juurikin tuo yksi joulukalenterikortti löytyy meiltä kotoa. Ketturepolainen näyttää ihan meidän Laabanilta (koira) heijastinliivissä! :)

  elamanisanoina.blogspot.com

  VastaaPoista