Sivut

28.11.2012

On kivaa tehdä hyvää! (imelä otsikko mutta menköön)

Eilen tuossa jo vähän supisin Joulupuu keräyksestä ja mielestäni se anstaitsee nyt kyllä ihan oman postauksen. Eli tänäkin vuonna Lahdessa ja monissa muissa kaupungeissa järjestetään Joulupuu-keräys, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille.

Viime vuonna lahjoja Lahdessa kerättiin reilu 1200 kappaletta ja ne jaettiin 358 lapselle. Jokainen sai siis useamman paketin, ihanaa! Tähän mennessä paketteja on koossa jo 246 kappaletta. Tänä vuonna pistetään yhdessä vieläkin paremmaksi eikö?

Ajattelin itse ostaa tällä kertaa vähän isompien lasten lahjat, koska niistä tuntuu olevan puutetta. Yhden tytölle ja yhden pojalle. Pitääpä alkaa miettimään mitä teinitytöt ja pojat kaipaa. Lahjavinkkejä onneksi eri ikäryhmille löytyy täältä.

Lahdessa Joulupuu- keräyksen paketit voi viedä Kauppahallissa sijaitsevan kuusen juurelle. Aikaa on aina 15. joulukuuta asti. Ja ilmasena vinkkinä kaikille Lahtelaisille lukijoille, Kauppahallin thai-ruokalassa on ihan parhaat ja edulliset thai-ruuat! Nams, se tofu on ihan turkasen nannaa!
Eli pakettia viedessä sinne kuusen juurelle käyt kätevästi itse samalla herkuttelemassa vaikka ruokilla. Win-win!

Haastankin nyt joka ikisen tämän postauksen lukevan ihmispolon viemään paketin jos toisenkin lähimpään Joulupuu-keräykseen ja tekemään siten taas yhdelle tai useammalle lapselle hyvän joulun <3.

Hyvää joulumieltä kaikille!

1 kommentti:

  1. Vähäks olin jo siitä ihan fiiliksissä kun tuet Phesyn toimintaa ja nyt sun blogissa on esillä mun uus lemppari joulupuu keräys. Jepa! Itse kans ajattelin hommailla jotain teineille, koska herkemmin just varmaan ihmiset ostavat söpöjä vauvojen ja pikkulasten juttuja. :)

    Ja moikkailen kyllä ehdottomasti jos bongailen sut jostain HeVi-tiskien takaa joskus. :) Lahti on muutenkin niin pieni paikka loppupeleissä, et on sut varmaan joskus joku toinenki lahtelainen lukija tunnistanut ehkäpä, olin vaa tosiaan eka joka mainitsi! :D

    -Minni

    VastaaPoista