Sivut

7.11.2012

Ihana ilta!

Tänään on ollut ihan huippu päivä tai oikeastaan ilta. Oon tällä viikolla tehnyt ihan älyttömän paljon duuniva jasen armoittamana olen tänään pitänyt ah niiiin ansaitun vapaa illan. Kelpaa. Käytiin kaveriporukalla Santa Fé:ssä syömässä ja sen jälkeen olenkin istunut sängyssä kotivaatteet päällä ja sukkapuikot kädessä kilkaten. Niin ihanaa viettää ihan perus arki iltaa ja katella töllöä. Tällaista sitä pieni työläinen kyllä kaipaa elämäänsä. 

Blogi onkin tällä viikolla vähän joutunut kärsimään tästä kiireestä, mutta älkääs peljätkö lukijat, tästä taas noustaan. Tulossa on nimittäin joulukorttiarvontaa ja tuo pellenenäpostaus tulee kyllä olemaan hauska, joskin vasta pari kuvaa tullut (laittakaahan nyt rohkeesti lisää, missäs mun kaikki vakkari lukijat nyt luuraa, hipi hipi nenäostoksille, hehe). Luvassa myös tee se itse glögijuustokakun ohjetta kuvien kera ja muuta joulustelua ja Anselmin eloa.

Mutta en nyt aiokaan yhtään enempää koneella nakutella vapaisena iltana vaan toivotan teille hyvää yötä ja otan kutimet hetkeksi takas käteen (näistä syntyy Anna mannalle omat lämpimäiset säärystimet).


Huono kuva koneella napattu, mutta onhan tää nyt vaan näytettävä miten liikkikseltä näytän, mun mummo
paitulissa ja iltameikeissä :D hehe.

5 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakka ilme! :) Olis kiva neuloa, mutta en oo vaan saanut aikaiseksi edes aloittaa :D

  VastaaPoista
 2. Miekin pyrin laittamaan nenäkuvaa siulle, kunhan menen partiolaisena häärimään nenäpäivätempaukseen perjantaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Go Epe! Mahtava juttu, odotan innolla! Ota kavereistaki nenäkuvat samaan syssyyn :D! hehe

   Poista
 3. Moi! Ihanan mielenkiintoinen blogi sinulla :) Haluaisinkin ehdottaa sinulle yhteistyötä. Jos siis olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä lilli@upnorthmediagroup.com.

  Terkuin,
  Lilli S.

  VastaaPoista