Sivut

19.11.2012

Juhla Mokka kahvirasia 2013

Noniin nyt on Pauligin skabassa edetty toiseen vaiheeseen, eli Juhla Mokka kahvirasian finalistit on valittu ja hei valitettavasti minä en ole heidän onnekaiden joukossa. Finalsitit ovat täällä, menkäähän kaikki äänestämään omaa suosikkianne. Mun suosikki noista kolmesta on ehdottomasti tuo sininen. Muut jättää vähän kylmäks, tän neidin. Sinisen purkin huolisin mielelläni hyllyyn tuon toisen kaveriks. Pitäis jostain metsästää ne neljä aikaisempaakin, tuntuu vaan olevan tosi kiven alla. Huutonetissä meinaavat olla hurjan kalliita. 

Mutta tässä tulee nyt sitten myös se mun ehdotus näytille kuten lupasin. Olen itse tähän kyllä todella tyytyväinen. Ja saipahan tässä nyt sitten yhden todella viimeitellyn vektorityönäytteen portfolioon jos ei muuta! Kiva tätä oli tehdä ja varmasti voin käyttää tätä tulevaisuudessakin jossain. Mitäs tykkäätte?

Niin ja nuo turkoosit viivat siis eivät kuulu designiin vaan hahmottavat, mistä purkki taittuu. 

kansi design

Itse purkin design

20 kommenttia:

 1. Mä luulin, et tää on jo ensi vuoden rasia, kun otsikon luin... Ja kyllä olisi sopinutkin. On tosi paljon "Juhla Mokka -henkinen". Perinteisempi, kuin finalistit, mutta se ei ole ollenkaa huono asia. Oikein hieno purkki olisi ollut. Ensi vuonna sitten uudelleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa :D! Joo saas nähä tuleeko taas ensi vuonna kilpailu. Osallistujamäärä li kyllä ollut päätä huimaava, että sikäli mikäli kilpailu oli menestys.

   Poista
 2. Ihana, mutta voi että sentään kunnet päässy. Mun mielestä tää ois ollu just ku nakutetu.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä noi kolme finalistipurkkia ei yllä lähellekkään tätä sun tekemää kuvitusta! Sininen on ihan ok kiva, mutta noita kahta muuta en pidä juuri minään!

  Tässä on käynyt taas perinteinen!!! Joku dipldapl insinööri tj päässyt pätemään ja näyttämään, että kyllä minä itse haluan valita finalistit, kun minulla katsokaas tätä simmua tähän hommaan! ps. Kommentistani voi ehkä paistaa läpi omat kokemukseni työpaikallani! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siel oli itseasiassa erittäin arvovaltainen raati, että ehkä heillä on jokin oma silmänsä tälle. Mun duuni oli kaiketi liian perinteinen tai jotain :).

   Poista
  2. Heh, uskonhan minä! Tuolla digipainon pimeässä maailmassa vaan näkee jos jonkinmoista asiantuntijaa aina! :)

   Poista
 4. tää ois ollut HIANO!

  VastaaPoista
 5. Ei kyllä sykäytä nuo finalistit...jotenkin sellaisia jihaa-tunteita herättämättömiä...anteeksi nyt vaan, mitäänsanomattomia minun makuuni. Ja yhdyn edellisiin, työsi on loistavan pirteä, iloinen. Juuri tuollaisen haluaisin kahvihyllyyni.

  amp

  VastaaPoista
 6. Vau! Onpa tosi paljon pirteämpi kuin nuo finalistityöt - ne ovat harmillisesti tosi samanlaisia noiden Juhla Mokan aiempien purkkikuvitusten kanssa. Toisaalta ei se tavallaan yllätä minua :/

  Löysin blogisi ihan juuri ja taidan jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijakuntaan, kiitos hirmusti kivoista sanoista :)!

   Poista
 7. "That's amazing, she has such a distinct style" Toivoo Angelo! Ja sitten Hanna, tää on niin mega magee!! En ymmärrä mitä ne oikeen ovat taas tehneet siellä, ehkä vetivät kolme randomisti jostain hatusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuren suuret kiitokset teille ihanaiset :) Voi Anskuki :D! hih. Ootte niin <3

   Poista
 8. Sun ehdotuksesi on ehdottomasti perinteisempi kuin nuo finalistit, mutta myös ainoa josta mulle tuli sellainen fiilis että tahtoisin sen ehdottomasti itselleni. Kaikella kunnioituksella, nuo finalistipurkit ovat mun mielestä toivottoman tylsiä. Ja jos noissa jotain sarjallisuutta haetaan, niin en kyllä oikein näe miten finalistipurkeista yksikään siihen istuu.

  Tämän syvällisen graafisen analyysin lopputulos nyt kuitenkin on se, että sinun purkkisi on aivan mahottoman ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikka :D! Ihania sanoja mun printistä sulla <3 Kiitos kiitos!

   Poista
 9. Hei Anselmi! Minustakin purkkisi on upea! Pidän silti myös finalisteista. Luulen että 600 ehdotuksen joukosta löytyy varmasti tusina kuvitusta, jotka olisivat yhtälailla voineet löytyä kolmen finalistin joukosta taidokkuutensa ja kauneutensa puolesta. Makukysymyksiä. Iloa ja onnea jatkoon! :) t. Elli
  P.S. Linkkasin sinun kuvituksesi osaksi omaa postaustani > http://ellimaanpaa.blogspot.fi/2012/11/juhla-mokka-2013-illustration.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos, super kuul homma :)! Käynkin heti kurkkimassa!

   Poista
 10. Liian erilaisia nuo finalistit, ei jotenkin yhtään liittynyt JuhlaMokkaan. mutta kukin tyylillä.. mutta tää on kiva minkä sä olit suunnitellut :) Enempi jotenkin on sitä JuhlaMokka kahvin tunnelmaa.

  VastaaPoista