Sivut

29.11.2012

Palaveria ja Bubble teetä

Olin tänään taas tapaamassa asiakasta Helsingissa ja olihan kiva paltsu kun vaikutti vähän siltä, että keväällä kyllä hommia riittää. Todella mukavaa!

Mulla on muutenkin jotenkin nykyään niin mukavia asiakkaita joiden kanssa tuntuu juttu luistavan ihan tuosta vaan ja mikä parasta kaikki melkeinpä osaa kertoa hyvin mitä haluavat. Joskus kun tässäkin ammatissa olis kristallipallolle käyttöä.

No paltsun jälkeen näin ystäväni Janetin ja olin jo hyvissä ajoin ilmottanut Janetille, että nyt ois pakko mennä testaamaan asematunnelin bubble tea kahvila, kerran sinne on sellainen tupsahtanut jo elokuussa (miten tää on menny multa ohi?).

Bubbletea on siis alunperin Taiwanilainen herkku joka on levittänyt suosiotaan jo muuaalle Aasiaan ja ihan jenkkeihin asti. New Yorkissa tätä maistoinkin ekan kerran ja ihastuin kummiin palluroihin teen pohjalla, joita sitten paksulla pillillä sieltä imaillaan.

Otin itse tällä kertaa milky mango bubbletean ja se muistutti hyvin pitkälti smoothieta. Palluroita tuolta sai jos jonkin näköistä, mutta se aito oikea pallukka on musta tapioca helmi löllerö. Itse otin tällä kertaa pallukat kahdella maulla: yougurtti ja passionhedelmä. Olihan se nyt hauskaa ja nannaa. Käykää ihmeessä testaamassa. Vaan on toi niin makeaa, että hyvä vaan ettei noita saa Lahdesta niin ei tuu ihan joka aamu imailtua.

Tulin kotiin niin täällä se vasta herkku yllätys odottikin! Jarkko oli vääntänyt aivan mahtavaa pizzaa ja vielä omenapaistosta jälkkäriks. Kuulemma kiitos, kun oon jeesannu sitä paperihommissa. Ihanaa! Nyt sitten vielä leffaan kun Finnkinolla on superpäivä. Tykkään!

Ihana näyteikkuna Itiksessä <3

Siinä sitä nannaa nyt on <3
Niin törkee mainos asematunnelissa, että oli jo hieno!


1 kommentti:

  1. Kivoja Hesanreissukuvia! Nauroin kyllä tuolle piparikyltille makeasti!

    VastaaPoista