Sivut

23.9.2012

Moca chocolate ya ya!

Tänään on ollut super sateinen päivä ja en oo oikeen tehnyt mitään. Kaverin kanssa käytiin kahvilla ja sitten kävin syvävenyttelytunnilla, mutta muuten oonkin sitten enemmän ja vähemmän möllötelly kotona ja jumittanut koneella, tehnyt vähän töitä. Tuntuu että tuo sade vetää virrat ja mielenkin vähän matalaksi.

Ostinkin pari päivää sitten tällaisia synkkiä syyspäiviä silmällä pitäen kaappiin kaakaota, enkä mitä tahansa kaakaota, vaan lempi teevalmistajani Clipperin kaakaota! Ihan hurjan hyvää ja saa kyllä suupielet kääntymään ylöspäin näin synkkänäkin päivänä. Ihanan maun lisäksi kaakao on reilun kaupan tuote ja pakattuna syötävän söpöön pakettiin. Kerrassaan ihanaa ja kovin riittoisaakin, eikä toisaalta ihan niin kovin makeaa kuin nämä selkeämmin muksuille suunnatut kaakaot. Pitääkin pyytää joku mun tyttökaveri parantamaan maailmaa kaakaokupin ääreen joku ilta meille (oisko vapaaehtosia?).
Tää paketti on niin nätti, että menis taas pikku joulu- tai ystävänpäivälahjasta kun kääräsis vähän sellofaania päälle (taas yks ilmainen lahjavinkki al´a Anselmi).

Eilinen oli kyllä paljon energisempi päivä, käytiin Jarkon kanssa katsomassa leffassa Tie Pohjoiseen ja haluan suositella sitä ihan hurjasti teille kaikille. Uskomattoman koskettava ja ilahduttava leffa täynnä toinen toistaan mahtavampia roolisuosrituksia. Menkää ihmeessä katsomaan.
Tässä aivan upea biisi leffasta:

Vesa-Matti Loiri & Samuli Edelman - Tuomittu Kulkemaan




2 kommenttia:

  1. Haha mä ostin kans kuukaus sitten tuota ihan söpön ulkonäön perusteella. :D Kallista oli, enkä edes juo kaakaota, mutta...ehkä voin joskus itselleni kupillisen sallia. :P Ja upotan sinne vaahtokarkkeja, hmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on niin sievä ja ihana purkki, että sen paikka kuuluis johki näytille ehdottomasti. Kukahanse on graafikko noiden takana..pitää vissii alkaa googlettaa!

      Poista