Sivut

28.9.2012

Perjantain fiilistelyä

Ja se ois vihdoin perjantai. Viikonloppuna luvassa opparin rutistusta, synttärijuhlaa ja möllötystä. Viikonlopuissa on mukavinta se, että vaikka mulla itellä saattais töitä ollakin ainakin opparin muodossa, niin kotona on sitten myös tuo oma Jakkeri seurana. Piirtely sujuu kivasti kun voi höpötellä toiselle. Mugavaa.

Käytiin äsken vuokraamassa tuo Dark Shadows, kun sitä on niin moni kehunut. Katsotaan se tuossa vähän illemmalla, niin voin sitten kertoa oliko mistään kotoisin. Johnny Depp kyllä harvemmin tekee aivan shaiba leffoja, että odotukset kyllä on ihan korkealla.

Kävin tänään etsiskelemässä pientä lahjaa huomiselle synttärisankarille ja törmäsin siinä ohimennen Sinooperi Home Storessa ihanaan lanka aleen: kaikki langat telineestä eurolla! Kaikki langat oli jotain puuvillalankoja tai erikoisempia lankoja ja tosi kivoja sellaisia. Nappasinpa niitä muutamat kerät mukaani, jospa niisä virkkailis jotain kivoja juttuja salkkareita katsellessa. Niin ja löytyi se kiva lahjakin! Laitan kuvia siitä myöhemmin, ettei sankari satu näkemään sitä täällä ennen aikojaan, heh.

Salkkareista puheen  ollen, ne alkaa ihan kohta, eli toivotan kaikille oikein kliffaa perjantaita! Muistakaas huomenna tulla kurkkimaan, mulla saattaa olla jotain jännää täällä tiedossa!
Postimies toi tänään kivat lehdet <3
Mannan conssit 
autoradiossa soi useimmiten rock...radio rock!
Perjantai hönöt

5 kommenttia:

 1. Heeei toi Dark Shadows on ihan jeees! Et kyl sen kattoo. Ooo, mitäs jännää se manna tänne on keksinyt... :)

  VastaaPoista
 2. Hahaaa, nauroin tuolle viimeiselle kuvalle...hönöt!

  VastaaPoista
 3. Mulle Dark Shadows oli kyllä...no ei se pettymys oikeastaan edes ollut, kun tiesin jo etukäteen, että on vähän turhan yksinkertainen ja lapsellinen leffa :( Pitihän se tosin nähdä :)

  VastaaPoista
 4. No just loppui leffa hetki sitten ja kyllä tuo tarinana yllätti. En ois oottanu noinkaan roisia menoa, kun olin käsittänyt, että on vielä paljon lapsekkaampi leffa. Tarina nyt oli aika mitäänsanomaton, mutta visuaalisesti taas ah niin ihanaa Burtonia <3. Tykkäsin kyllä. Soljuvat aaveet oli kaikista kauneimpia ja Elfmanin musiikit nyt kruunaa toi Burton pätkät. Vaan eniten kyllä rakastan Burtoniltakin ihan rehtejä animaatioita, joten tätä odotellessa: http://www.imdb.com/title/tt1142977/

  VastaaPoista
 5. Mukavan tunnelmallisia kuvia^_^

  VastaaPoista