Sivut

5.9.2012

Rukouksiini on vastattu!

Kyllä, nyt on suuremmat tahot puuttunut S-ryhmän valikoimaan, sillä Rainbow on tuonut kaupan hyllylle kauan kaipaamani tuotteen: PIENET ananaspalat! Ihan mahtavaa. Normaalisti kun ne tavalliset ananaspalat on niin helekutin isoja, että olen ostanut ihan suosiolla ihan ananasrenkaita ja pilkkonut itse ne pieniksi. Ei tarvi enää. Mahtia. Aiemmin pieniä paloja on saanut vaan K-kauppojen eldorado purkeista, mutta S-ryhmän kuuliaisena asiakkaana, käyn aina tuossa lähi S-marketissa, niin eldoradot on jäänyt sitten säilykehyllyllä haaveeksi. Kyllä voi sitten pieni asia ilahduttaa! En tiedä koska nämä tarkkaan ottaen on hyllyyn ilmestynyt, mutta itse huomasin nämä vasta nyt.

Rainbow ilahdutti mua jo aiemminkin tällä viikolla, kun jostain mainoslappusesta luin, että ko merkki tuo S-kauppoihin oman leipäjuuston ja maustetut fetat! Nam! Leipäjuusto kun meinaa olla vähän kallista ja apetina fetasnackin hinta sen kun nousee, niin tämmöset kaupan omat halvemmat merkit on kyllä niin toivottu lisä juustohyllylle. Kyllä nyt juustohirmun kelpaa.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä:
fakta1: Mie sanoin pienenä leipäjuustoa nari-nari-juustoksi.
fakta2: Nykyään kuittaan tutuille sähköpostit usein nimellä Ananas tai Ananasa

6 kommenttia:

 1. Anonyymi5/9/12 21:40

  Pakko kommentoida, kun bongasin tämän postauksen blogilistan uusimmista, että et ole ainut, jota on ärsyttäny liian isot ananas palat :D!! kiitos vinkistä

  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiva kun piipahdit ja jätit kommentin :)! Mukava tietää, etten ole ollut yksin tuskani kanssa ja pystyin jakamaan ilosanomaa :D

   Poista
 2. Mie oon nähny noita kaupoissa jo ihan hirmu pitkään, välillä ne tuntui hävinneen johonkin ja sitten tulivat takaisin :) Mutta ovat miustakin esimerkiksi paljon parempia käyttää ruuissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon usei kaupassa just niin nälkänen ja laput silmillä, että kahmasen koriin äkkiä ne tutut ja turvalliset :). Onneksi tällä kertaa käteen tarttui juuri tämä :)!

   Poista
 3. Noita pieniä ollu jo pitkään. Noi on just sopivia salaattiin, muuhun ruuanlaittoon käytetään X-tran isoa purkkia, kun siinä on kilohinta kohillaan, eikä haittaa palojen jättimäinen koko.
  Meillä leipäjuustoa sanottiin narskujuustoksi. ;D

  VastaaPoista
 4. Heh, mä laitan usein porkkanaraasteen joukkoon ananaspaloja ja totta, pienemmät kelpais...mutta tää merkki ehkä ei. :(

  VastaaPoista