Sivut

20.9.2012

Hellästi syysväriä hiuksille

Heräsin tänään aamulla ajatus päässä, että nyt on aika! Nimittäin joka syksyisen muuntumisen, jossa Anselmin tukka ottaa syyskuosin. Unenpöpperöstä selvittyäni (heräsin tänään 06:15) aloin miettimään asiaa ihan todella ja punnitsemaan vaihtoehtoja. Tulin siihen tulokseen, että tänä vuonna voisi kuitenkin repäistä vähän luonnollisemman lookin, kun vuosi sitten (täältä löytyy).

Siispä marssin Sokkarille punnitsemaan vaihtoehtoja. Olin tietysti fiksuna likkana suorittanut pientä googletusta ennen tätä ja saanut ajatuksiini, että Colormaskin sävyttävä hoitoaine voisi olla lääke mietoon punaisen haluuni. Niitä Sokkarilla oli piiitkä rivi ja löysin tarkoitusperiini sopivan sävyn: Mandarini. Ajattelin, että kokeillan nyt ensin tätä, jos ei tehoa, niin sitten jotain järeämpää. Mulla oli aiempia hyviä kokemuksia kirkkaan punaisesta Colormaskista boostaamaan tuota shokkipunaista, joka mulla oli vuosi sitten, joten odotukset oli korkealla.

Ja hyvinhän se toimi! Juuri toivomani toscamainen sävy syntyi purkista, hellävaraisesti. Ja mikä parasta tämä kyllä haalistuu pesussa, jos tulen katumapäälle ja toisaalta se on myös helppo laittaa takaisin tukkaan vaikka jokatoisella pesulla. Värin lisäksi Colormask on mielestäni super hyvä hoitoaine ja tekee tukasta mukavan pehmeät ja kiiltävät. Vinkki: näitä voi kuumella sekotella keskenään jos hyllystä ei löydy juuri sun hiuksille sopivaa sävyä! Mahtavaa!

Siinä sitten kipittäessäni kotia poikkesin Femmatorille (kirppis) pikavisiitille ja mikäs se sieltä löytikään! Aivan ihana syyspanta, joka oli nyt aivan täydellinen tulevaan tukkaani! Hyvän mielen syyspanta irtosi eurolla. Kelpaa. Tänään tuntuu että asiat loksahta akohdilleen.

Tukastakin tuli aivan mahtavan hyvä. Nyt kelpaa hymyillä.


2 kommenttia:

  1. Oot ihan todella kaunis tuossa pantakuvassa <3 Tosi kivaska panta, tukka ja ihan eritoten huulimeikki!!

    VastaaPoista