Sivut

4.9.2012

Punervaa & Purppuraa

Syyskuu ja syksy on saapunut myös Anselmin päiviin ja johtuneeko siitä, mutta moni asia näissä syyskuun ensimmäisissä päivissä on noudatellut samaa värisheemaa: purppuraa ja punertavaa! Hassua huomata kuinka saman päivän aikana samat värit tuppaa pulpahtelemaan ympärille.

Kaivoin jo kaapin pohjalta mun lämpötohvelitkin, jotka jalassa istun koneen ääressä tekemässä töitä. Ei palele varpaita vaikka istuisi pidempäänkin. Hymähtelin tänään nuo jalassa, että taas yksi työsuhde-etu: täysin vapaa pukeutuminen! Yksi päivä istuin hirveimmissä kalsareissani pyyhe turbaaniksi pyöräytettynä päässä ja urheilutoppi päällä piirtämässä kuvitusta ja havahduin miettimään, että mitä jos asiakas näkisi mut nyt..Siinä voisi mielikuva somasta (tähän pyrin ennen palaveria) hieman persoonallisen näköisestä nuoresta kuvittaja neidistä murentua aika pahasti (mikäli teistä joku lukee tätä, niin unohtakaa juuri aivonystyröillenne maalaamani mielikuva mitä pikimmiten, hehe).

Onko teistä kellään värien kanssa kausia? Tai muuten vaan erikoinen suhde väreihin? Mun äitylillä on värisynetsesia, eli hän näkee kaikki kirjaimet väreinä. Se on todella harvinaista. Siinäpä vasta loisto aihe postaukselle. Kiinnostaisko kuulla pieni kirjallinen haastis äitin synestesiaan liittyen? Voisin samasassa postauksessa selvittää vähän mitä synestesia on. Se ois hauskaa!


Iltasmoothiet: maitorahka, ananaspurkki, mansikoita, mustikoita NAM!
Eppu peppu nukkui meidän sängyssä söpöisenä.
Kynnet on ihan pilkuilla <3
Kattokaa nyt mitkä ihanat tuhvelot! Oikee jalkineiden muumimammat! Lempeät ja pehmeät! hehe. 
Kuva ruusunmarjoista vähän tärähti kun illan viimeinen amppari päätti hyökätä mun kimppuuni..kääk!

3 kommenttia:

 1. Anonyymi5/9/12 08:03

  Tää äityli suosittelee kaikille synestesia-aiheesta kiinnostuneille Wendy Massin kirjaa " A Mango Shaped Space". On muuten arvioitu, että synestesiakokemista olisi yhdellä 25 000:sta.

  VastaaPoista
 2. Noi tossut ovat ylihilpeät :D

  VastaaPoista
 3. Hihih, joskus muinoin töissä mummoilla oli tollasii töpöösii xD

  VastaaPoista