Sivut

24.9.2012

Se on sellai onnellinen ja huoleton

Ja mikä niin? No tietysti mun salainen lempisarjani Maajussille morsian, joka alkoi taas tänään maikkarilta. Aivan ihanaa! En oo mikään lehmityttö tai muutenkaan elänyt lapsuutta varpaat lannassa, vaan silti tuo sarja on niin ihanan hyväntuulinen ja lepposa, että eihän siitä voi kun pitää (vai mitäs oot mieltä?). Se hehkuu niin paljon sellasta “kyllä mualla on mukavaa!” meininkiä, että hetkellisesti huomaan haaveilevani raksalla ajelemisesta ja lehmien paimentamisesta laitumelle ja takaisin...kunnes herään taas todellisuuteen, jossa arvostan suuresti siistiä sisätyötäni, jota ei tarvitse aloittaa kello neljä aamuyöstä, koska mustikin ja mansikin pitää saada murua rinnan alle ja päästä aamulypsylle. Heh. Oon mä kyllä joskus nuorempana ollu navettahommissa pari päivää, että ei mulla siel ihan sormi suuhun menis!

Tein tuolla maikkarin sivulla leikkimielisen testin kuka maajussi sopis mulle parhaiten (joo oon just tasan niin hömpähtäny tän sarjan kanssa, hehe) ja tulos oli Juhan! hehe. Käyppä sieki tekee testi täältä KLIK!

Aika vähän tulee ihan telkkaa katottua noin niiku ylipäätänsä, mutta päivän pakollisena nollauksena toimii kyllä mainiosti Salatut Elämät (kyllä!) ja sit noita jotain hömppökomedioita tulee joskus kateltua. 
Nyt on pyörinyt Isänmaan toivot uusintana joltain kanavalta niin niitä oon satunnaisesti katsonut. Ja yleltä alkanut sarja Kimmo, nyt vaan on aivan mahtava! 

Mitäs sarjaa työ suosittelisitte mulle?

Kuva mtf3.fi      Maajussille Morsian 6 kommenttia:

 1. Täällä ilmottautuu toinen hurahtanut, mä oon joka kauden katsonu ja oon ihan hurahtanut! :D
  Tosin ite oon kyllä maalta lähtösin, navetassakin ollut ^_^

  VastaaPoista
 2. *nauraa*
  Vai Juhan olisi sulle sopiva.

  VastaaPoista
 3. Tein... mulle tuli JUHA! :D
  Vaikuttaa hissukalta kuvasta päätellen, eikä ihan rehellisesti sanottuna iske meikäläiseen.. :D Ei rakkaus roihuaisi kylläkään xD

  VastaaPoista
 4. Joo no ei se Juhan nyt mikään mun unelmien mies myöskään oo..se unelmien mies löytyy täältä kotoa ja caribian mereltä :D (Jack Sparrow hehe)

  VastaaPoista
 5. Täälläkin katsellaan salaa kyseistä sarjaa.. ne nyt vaan on niin ihania! :)

  VastaaPoista