Sivut

3.9.2012

Mulla on oma leimasin!

Tilasin tuossa pari viikkoa sitten itselleni oman leimasimen ja se tulla tupsahti perjantaina postista! Suunnittelin siis itse itselleni tuommoisen logon leimaa varten ja pistin tilaten. Tätä voin nyt sitten leimata kaikkiin kirjeisiin, mitä pistän asiakkaille menemään. Kuitenkin kun aika paljon tarvii lähetellä ihan etanapostillakin kamaa, vaikka suuri osa kulkeekin sähköpostin ja dopboxin välityksellä. Varmana tulee leimattua myös kaikki muut kirjeet mitä esim kirjekavereille lähetän. Oon tosta niin innoissani, hehe.

Mun uusi käyntikortti, joka on vielä hiontavaiheessa noudattelee samaa ilmettä. Tulee nyt hyvä kokonaisuus! Nämä on kaiketi ne mun työsuhde edut, kun voi suunnitella itse itselleen visun. Leimasinta en ollutkaan koskaan aiaksemmin suunnitellut, mutta logoja on tullut suunniteltua muutamat. Käyntikortin oon suunnitellut itselleni ja Jarkolle. Kivahan noita ois tehdä enemmänkin.

Luinpa jostain, että hääparit tilaavat paljon omia leimasiamia kutsuja ja muuta häämatskua varten. Se oli musta niin kiva idea, että pitää heittää ihan korvan taakse!10 kommenttia:

 1. Voi että on kiva! So pro :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/9/12 17:51

  Olet nyt siis täysin omaleimainen!

  t. Hurre

  VastaaPoista
 3. Ooh! Mistä oi mistä tuommoisia voi tilata? Olisin halunnut juurikin häitä varten leimasimen, mutta loppui sitten jossain vaiheessa energia kesken kun en löytänyt paikkaa mistä niitä olisi saanut omalla kuvalla tilattua (ja vielä helposti ja halvalla...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tuli semmosesta kun Leimasinteollisuus Oy (http://www.leimasinteollisuus.fi/) Tuli tosiaan helposti postissa kotii reilussa viikossa ja tilauskin oli super helppoa:)!

   Poista