Sivut

19.9.2012

Anna loves instagram

No Nyt on kyllä käynyt niin, että Anselmi on pahemman kerran rakastunut monelle varmasti jo tuttuun sovellukseen nimeltänsä Instagram. Mulla on tuo nyt vuorokauden ollut puhelimessani ja sillä oon kuvia nappaillut. Kerrassaan hauskoja filttereitä ja kehyksiä tuossa on ja polaroid kuvia henkivä neliömalli myös viehättää suuren suuresti silmääni.

Mutta joo ei pelkoa, en aio alkaa kaikkia postauksiani täyttämään näillä kuvilla. Vaan toisinaan. Tässä muutama kuvanäyte:


3 kommenttia:

 1. Ah, mä olen niiiin kyllästynyt noihin Instagram-kuviin kun niitä on joka paikassa. Tai siis kyllä ne ihan hienoja ovat, mutta jotenkin ei vaan jaksa.

  Tai sitten tämä on vaan applettoman kateellista ruikutusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe. Se on kyllä totta, että paljonhan näitä näkee. Mutta hei, ei tarvi omistaa omppu puhelinta, että pääsee instagramia säätää. Toimii se androidissakin! Nokian masiinoista en tiijä :)!

   Poista
  2. Hehe. Se on kyllä totta, että paljonhan näitä näkee. Mutta hei, ei tarvi omistaa omppu puhelinta, että pääsee instagramia säätää. Toimii se androidissakin! Nokian masiinoista en tiijä :)!

   Poista