Sivut

30.9.2012

Syksy, sade ja sunnuntai

Siinä kolme s:ää, jotka pakkaa aiheuttamaan mielenharmautta ja väsyneitä tunnelmia. Kyllä huomaa jo ihan selvästi kuinka valon väheneminen tekee tehtävänsä unenlahjojen tukemisessa. Tuntuu että aamutoimien jälkeen vois käydä jo päikkäreille ja päikkäreitten jälkeen yöpuulle. Olen niitä ihmisiä, jotka on tehty sokerista. Eli voin ihan reilusti sanoa, etten tykkää sateesta jos itse joudun sen armoilla lamppsimaan. Mikään ei ole ärsyttävämpi sääilmiön aiheuttama olotila kuin vettä märkänään litisevät kengät tai se tunne kun naamaan sataa vettä....argh! Onneksi sateenavrjo ja kumpparit villasukkineen varjelee mua tältä pahalta.

Parasta sadesäällä on kuitenkin kökötellä sisällä villasukat edelleen visusti jalassa (olenhan vilukissojen kruunaamaton kuningatar) ja teekuppi lähes liimautuneena käteen.

Olen ylipäätänsä äärimmäisen mukavuudenhaluinen ihminen ja pidän lämpimistä, mukavista vaatteista. Tilasin taannoin Elloksen alesta tällaisen ihanan ponchon, joka on mukavuudessaan osoittautunut unelmien vaatteeksi! Väljä ihana lämmin vaatemöhkäle pillottaa alleen inhottavimmankin huonosti syödyn viikonlopun jälkeisen killimahan ja on niin ihanan lämmin ettei tosikaan. Huppu tuo mukanaan vielä oman turvansa. Viluisimpina iltoina käytän tätä kotona sisälläkin. Parastahan tässä on se, että Poncholle taisi tulla hintaa sellainen 14 euroa. Kyllä näemmä kannattaa kurkata noita Elloksenkin aleja aina silloin tällöin, vaikkei vaatteet siellä ihan minun tyylisiä yleensä olekaan.

Mukavaa ja lämmintä sunnuntai-iltaa teille! Tämä lähtee parin tunnin päästä venyttelytunnille ja kyllä, sieläkin ajattelin olla villasukat jalassa! 


1 kommentti: