Sivut

13.9.2012

Eläintarha maustekaapissani

Tällä viikolla Anselmin maustekaappiin muutti eläintarha diy maustepurkkien muodossa.
Askartelin tämmöisiä veikeitä purkkeja pilttipurkeista ja lasten muovieläimistä (kirpparilta irtoo halvalla, jos jonkin moista otusta). Idea ei suinkaan ollut omani täysin, vaan näin jossain blogissa, kun  tällaisia eläimiä oltiin liimattu kehyksiin koristeeksi ja maalattu koko homma spraylla. Tosi kivoja oli nekin ja aion kyllä kokeilla sitäkin. Oli kyllä helppoa ja nopeaa tämä askartelu. Mietin jos vielä dymolla nakuttelisin mausteitten nimet purkkeihin, niin jarkkokin tietäisi mitä missäkin on ilman maistamista. 

Mitäs tykkäätte? Tämä olisi loistava tuparilahjaidea mun mielestäni!


16 kommenttia:

 1. Ompas hienoja!

  T. Hurrepurre

  VastaaPoista
 2. On muuten aika makeita maustepurkkeja!

  VastaaPoista
 3. Loistava, omaperäinen ja kaiken lisäksi vielä nätti idea ja toteutus! Ne maustenimet voisi jossain muodossa olla kyllä kivat!

  amp

  VastaaPoista
 4. Hihiii, piti vielä sanoa, että tuosta otsikosta päättelin ensin, että joku hitsin riisihärö on vallannut maustekaappisi :)

  amp

  VastaaPoista
 5. Työhän ootte täällä ahkerana kommentoinu jo heti aamulla :)! Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavia! o.O Taidan nyysiä idean!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nyysiä, etenkin jos heittää blogiin ja vaikka muistaa mainita pienen anselmin siellä :).

   Poista
 7. Supersuloisia! tulin vastavierailulle ja hyvältä vaikuttaa =)

  VastaaPoista
 8. Kivan näkösiä! Ja ihan sun näkösiä :D Varsinkin tuo saurus! NO EI KAI!! Noin siististi kun tekee niin ei voi tulla ku hyvä, jos olis täs joskus jokku tuparit niin voisimpa kopsata tän idiksen. Hei milläs muuten liimasit?

  PS. Dymo on kingi, itekkin hankin hiljattain moisen kapistuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa! Täähän ois hyvä prokkis teille taidekouluun pikkasten kanssa. Liimana käytin ihan jotain tommosta pikaliimaa, mikä nappaa kiinni myös metalliin. Tosi spraymaali vähän jotenkin pehmitti sitä niin sen jälkeen kun sprayaa niin ei saa sit koskee noihin ennen ku maalikin on AIVAN kuiva.
   Mä yritin yhdellä ponillakin ja mietin et se ois täydellii purkki sulle, mutta sen ponin koivet oli liian ohuet ja liima ei pitäny sitä sit pystyssä, ku liimapintaa oli niin vähänlaisesti. Pitää ostaa parempia poneja :D!

   Poista
 9. Ihan huikeen kivat!! :))

  VastaaPoista