Sivut

16.9.2012

No en ois ikinä uskonut

...että kirjotan blogiini sm tason lätkästä! No se päivä koitti ihan vaan siitä syystä, että taas ois hyvää mainosta teille näytillä! sm-lätkäkausi alkoi ja se toi mukanaan telkkariin joukkueitten omat mainokset. Se on muuten jo itsessään aika hassu ilmiö! Mihin lätkäjoukkue tarvii tv-mainontaa? Eikö ihmiset tajuaisi mennä katsomaan niitä pelejä ilman tv-mainoksia? Hassua ja mielenkiintoista. Vaan haluan esitellä teille kahden joukkueen tämän kauden mainokset, jotka on hyvin erilaiset vaan kerrassaan mainiot molemmat.

Toinen on tietysti omat kotopojat, eli Lahden Pelicansin mainos! Pelsujen mainokset on ollut viimiset pari vuotta aivan mahtavia ja ne saikin suurta mediahuomiota kamppiksillaan.

Myös uusi mainoskamppis on kolmeosainen ja niistä ensimmäinen tulee tässä:Vanhat pelsujen mainokset voit katsoa näistä linkeistä:

2011Mainos1  Mainos2  Mainos3      2010:  Mainos1 Mainos2  Mainos3


Sitten taas tulee Jokerien mainos, joka ei lähde liikkeelle huumorilla vaan vetoaa enemmän kansallistunteeseen ja Jokereiden kannattajiin ryhmänä. Fiilis on mielestäni todella samantyylinen kuin MM 2011 Leojonien mainoksessa (jonka näät tästä KLIK). Tää mainoshan ei olisi mitään ilman Vesku Loirin mahtavaa karismaa, joka sytyttää koko tunnelman mahtavaksi massojen hyräilyksi. Mutta siinäpä tämän mainoksen nerous. Mainos olisi toiminut vielä paremmin ilman noita minä ja me tekstejä. Viesti yhteisöllisyydestä menee perille ilmankin. Mutta hieno mainos silti!Kumpi uppoo suhun paremmin?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin kyl enemmän noista Pelicansin mainoksista. Sai kokoajan räkättää!

    VastaaPoista
  2. Pelicans!! Haha tosi hauska :-D Ikävä kyllä myöntää se kun olin ennen kova Jokeri fani... :-(

    VastaaPoista