Sivut

22.9.2012

Anselmin uusi visu

Tänään koittaa vihdoin se päivä kun Uutistoimistoni saa uuden visuaalisen ilmeen! Tuo ikivanha ja parhaat päivänsä nähnyt vanha banneri saa nyt mennä ja tilalle tulee uusi freesimpi (?) banneri.

Mitäs tykkäätte uudesta lookista? Olen luonnollisesti tämän ihan isse suunnitellut alusta loppuun.


10 kommenttia:

 1. Über hieno! Mietin myyös tossa pari viikkoa sitten että pitäskö kans vaihtaa, mutta ei se olis niin hieno ku tää sun :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva uus ulkoasu :D Voi ku ittekki sais aikaan, mun uus banneri on odotellu jo pari viikkoo keskeneräisenä... Tänä viikonloppuna oli taas tarkotus saada se valmiiks mutta saa nähdä kun en oo tehny sen eteen vielä mitään! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos hurjasti kaikki :)! Kiva kun tykkäätte. Mulla meni tähän pari tuntia ja työläin homma oli kai kuvata noi palikat. Mutta oon kyllä päässäni tätä pyöritelly jo parit viikot :). Oon kyllä tyytyväinen itekin. Blogi raikastui kun banneri ei ole enää niin raskas :)!

  VastaaPoista
 4. Erittäin ihana ulkoasu. Siis kunpa itsekin osaisin jotakin tehdä. Noh, onneksi minulla on oma assistentti.

  VastaaPoista
 5. H-Y-V-Ä, kivakivakiva!! Tykkään kovasti!
  sanoo anonyymi-ilona

  VastaaPoista
 6. Joo tuo on kyllä hieno :)

  VastaaPoista
 7. Ihan huisin mahtava ulkoasu! Pitkästä aikaa tulin taas kurkkimaan ja tänne oli ilmestynyt blogger-lukijalaatikkokin!! IHANAA! Vihdoin pysyn varmasti ajantasalla uutistoimiston meiningeistä :) Raskaus on pehmentänyt aivoja sen verran että en tahdo muistaa käydä kurkkimassa muita blogeja kuin niitä jotka ilmestyy mun bloggerin lukuluetteloon mutta nyt! JEE :)

  Ja aivan ihania postauksia tänne onkin ilmestynyt! Sun äidin koti on aivan ihana! Ja noi iPhone coverit oli ihan huiseja! Vois tuolta kattoo kyllä jonkun kun toi mun takakuoren kalvo alkaa olla jo aika kärsinyt! :)

  VastaaPoista