Sivut

26.9.2012

Anselmi loves DesignSkins®

Tilasin tuossa viikonloppuna itselleni DesignSkins palvelusta itse tuunaamani designkotelon ja tänäänhän ne tulla kopsahti postilaatikosta. Ja voi pojat on hienot. Uutistoimiston ilmeellä varustetut valkoiset kuoret sopivat kuin kynä Anselmin käteen valkoiseen iPhoneeni. Kyllä taas hymyilyttää.
 Tässä tulee pieni faktapläjäys ja mainos DesignSkins -palvelusta


Mikä on DesignSkins®?

DesignSkins.fi on uudenlainen lifestyle-palvelu, joka tekee esineiden personoinnista erittäin helppoa. Alun perin kännyköiden ja kannettavien suojapinnaksi suunniteltu erikoistarramateriaali sopii lähes kaikkien laitteiden personointiin – kännykät, läppärit, pelikonsolit, Mp3-soittimet, huonekalut, pesukoneet, jääkaapit, autot, jne. saavat käden käänteessä uuden ilmeen. Valikoimassa on yhteensä yli 1.000 laitetta joita voi personoida! Nimensä mukaisesti DesignSkins® luo esineille ylimääräisen ”ihon”, joka suojaa esineitä naarmuilta, lialta ja muilta kulumisen jäljiltä.
DesignSkins®-kuori on superohut ja erittäin helppo asentaa tuotteeseen. Tartuntapinnassa olevien erityisten ilmakanaviensa ansiosta DesignSkins®-kuoret kiinnittyvät helposti ja nopeasti, eivät koskaan jätä pintaan kuplia, ja lähtevät irti hetkessä jälkiä jättämättä. Käyntön jälkeen esineen pinta näyttää yhtä uudelta ja kiiltävältä, kuin se oli ennen DesignSkins® -kuoren kiinnittämistä!
Ja mikä parasta, voit itse räätälöidä DesignSkins®-kuoren visuaalisen ilmeen juuri sellaiseksi, kuin itse haluat. Kuoren suunnittelussa voit käyttää apunasi verkkokaupassamme olevaa yli 2.000 valmiskuvaa tai luoda täysin uuden skinin omien kuvien, grafiikoiden ja tekstien pohjalta helppokäyttöisellä SkinDesigner-ohjelmalla.
Näin se toimii:
1. Mene osoitteeseen www.DesignSkins.fi
2. Valitse laite tai esine, jolle haluat antaa uuden ilmeen
3. Valitse mieleisesi kuosi laajasta valikoimastamme tai käytä jotain omista kuvistasi
4. Sommittele kuva haluamallasi tavalla ja tilaa skin – helppoa!

(teksti ja seuraavat kuvat: DesignSkins®)

Esimerkkejä Designkoteloista


Ohjelman käyttö on helppoo ku hengitys :)


Näiden mun kovien kuorien lisäksi mua kiinnostaa kovin tämä DesignSkin.


Aika siistejä juttuja sanon minä. Heti alkoi visiot päässä pyörimään, että tilais  jääkaapin oveen DesignSkin:n, missä olis perus lautapelipohja kuten tammi ja sit liimais nappuloiden pohjaan magneetit. Voitas Jakkerin kanssa pelata päiväkausien tammiturnaus aina kun käy jääkaapilla :)! 
Myös ristinolla ois ihan mahtava! Tiskikoneeseen taas teettäsin ehdottomasti hienon pinnan, jossa ois kohta Anna ja kohta Jarkko ja sit sais laittaa aina omalle kohalle magneetin kun on täyttäny ja tyhjentäny pesukoneen. Pysyttäis aina kartalla kumpi sen on viimeks tehny (tai siis mä voisin todistaa Jakkerille, että minä sen taas tein) hehe. Sitä unelmien omaa keittiötä odotellessa!

Millasen DesignSkinsin sä suunnittelisit ja mihin?
Kannattaa pysyä kuulolla, viikonloppuna saattaa tulla blogiin pientä kivaa tähän liittyen. 

5 kommenttia:

 1. Tahtoo myös tuollaisen! Kiva tuo sun tilaama!

  amp

  VastaaPoista
 2. Onpas hyvän näköset kuoret! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitsa tyypit! Näin päivän käytön jälkeen olen todella tyytyväinen :)!

  VastaaPoista
 4. Tää oli ihan uus juttu mulle! Täytyy heti mennä näpertelemään ja ihmettelemään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoehdot on kyllä niin rajattomat, että huh :)! Oohan huomenna kuulolla jos tämmöset kiinnostaa.

   Poista