Sivut

10.1.2013

Hernekeittopurkkihan ei ole roska.

Kyllä! Tänään onkin taas "pitkästä" aikaa vuorossa vähän DIY kamaa! Mulla on ollut tuolla kaapissa jemmassa yksi tyhjä hernekeittopurkki jo pidemmän aikaa odottamassa sitä oikeaa hetkeä tuunaukselle ja hei nyt sellainen tulla tupsahti eilen ihan yhtäkkiä yllättäen!

Sain inspiksen, että juu, purkki töpötellään vanhaa puhdistussientä käyttäen akryylivärillä ja pinnasta on siten pakko tulla kiva röpelö. Ei muuta kun tuumasta toimeen! Ja voi pojat sitä riemua kun tajusin, että jes tästä tulee vielä paljon siistimpi kun oletin! Töpöttelin muutamat kerrokset maalia huolella ja voila! Pinta on kuin paremmankin sisustustuotteen. Hauskan karhea ja jotenkin nokimainen.

Meinasin teipata tähän ensin raidat sähköteipillä, mutta sitten muistin, että ostin Clas Ohlsonilta syksymmällä aivan ihanaa pitsiteippiä. Sillä sitten kivat pitsiraidat kylkeen ja purkki oli valmis. Näin helppoa sisustushommaa ei vaan voi olla olemassa.  Piti tänään syödä rahkaa hedelmäkoktaililla, että sain uuden ison purkin, jonka voin maalata. Ajattelin, että kokeilisin siihen raidoiksi, joko mustaa sähköteippiä (ois varmaan super siisti kun mattamainen maali ja kiiltävä musta teippi!) tai sitten äityliltä saatu masking teippiä (niitä on pakko saada lisää sen verran ihanaa tavaraa tuntuu olevan). Näytän sitten teillekin mihin päädyin.

Että hop hop purkkeja askartelemaan!







17 kommenttia:

  1. Siis wau! Hernekeiton ostoon siis:-)

    VastaaPoista
  2. Oooo, pitäsköhän itellekki väsätä tommonen. Kynille nääs. ;)

    VastaaPoista
  3. Oho! Mielettömän hieno!

    VastaaPoista
  4. Hieno on! Apua ku mä pelästyin tota tassua tossa kuvassa..

    VastaaPoista
  5. Hei ihania!!!! Mulla on kymmenittäin tyhjiä tomaattitölkkejä pestyinä siivouskaapissa, kun haluan pelastaa maailman mutten saa vietyä niitä kierrätykseen. Mä teen tommosia! Pitsi ois kiva, mutta toisaalta mulla on sellasia säihkyviä timantteja.. nekin vois olla aika metkat... :)

    Lotta Pop
    http://theartofesteticdesign.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Vau upee! Kun jaksais itekki, tulee kuitenki syötyä hernekeittoa jonkun verran :D

    VastaaPoista
  7. No onpas hernekeittopurkki saanut ihanan uuden pinnan! Tosi nätti! Noitahan voisi olla erivärisellä pohjamaalilla oikein katras! Jään kyllä nyt odottamaan sitä kiiltäväteippistä versiotakin, niin kivalta se luulostaa!

    VastaaPoista
  8. Ihan mielettömän hieno!!

    Ja tottakai kisujen vähän pitää tulla sorkkimaan :-)

    VastaaPoista
  9. No huh huh,cool!!! :D

    VastaaPoista
  10. Tää on kyllä kiva! Mulla on myös varastossa juurikin tuota samaa teippiä, en oo oikein keksinyt mihin sitä tunkisi. Oispa kunnollinen työnurkkaus tai edes työpöytä ihmisellä, niin tekisin siihen heti lauman noita!

    VastaaPoista
  11. Kiitos flikat! Kerrassaan kiva miten moni tästä on tykänny :)!!

    VastaaPoista
  12. Hemmetin hieno! Mullakin olisi purkki vailla tuunausta, mutta olen ottanut etiketin pois siitä. Mitä luulet, pysyykö maali kuitenkin yhtä hyvin siinä metallissakin kiinni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siis toi mun purkin malli olikin tollai missä oli painatus ihan siinä metallissa. Eli onnistuu ihan mainiosti varmasti niinkin :)!

      Poista
  13. Tuijotin juuri eilen papupurkkejani keittiössä.. että pitäisikö.. no pitäisi vissiin myös! kynäpurkkeja kun olen vailla :) Mä löysin sun blogiin kaverini Tuijan kommenttiboksista (mysilentdisco.blogspot.com) ja sait musta kyllä seruaajan! :) ps. IHANA TASSU tuolla vilahtaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusti, tällainen palaute vetää kyllä suupielet korviin asti :)! Todella kiva kun tulit lukijaksi ja enemmän kuin mielellään saa heittää kommentilla jatkossakin :)!

      Poista
  14. Wau! Mistäs tommosta teippiä saa...

    VastaaPoista