Sivut

21.1.2013

Mummot on rautaa!Kaveri linkkas tänään naamakirjaan tuossa yllä olevan mahtavan mummoräpin ja sen hieno mummelisanoma pisti miettimään, että mullakin on ihan mainio mummeliini.

Olen kertonut aiemmin blogissa, että äitini on myös kuvittaja vaan, se että sivellin pysyy hyppysissä ei olekaan "vain" meidän kahden sukupolven juttuja, vaan myös meidän mummo (äidin äiti) on vanhemmalla iällä kunnostautunut maalaamisen saralla. Mummo ihanainen maalailee akvarelleilla ja öljyväreillä aivan ihania tauluja ja viime talvena mummolla olikin jälleen näyttely täällä Lahdessa, josta nyt linkaan tähän teille muutamat kuvat tauluista.

Kommenttiboxiin voi jättää aatoksia teidän lukijoiden ihanista mummeleista tai jos itse ootte jo mummoja niin miltäs se tuntuupi?

ps. Mummo, tiedän että luet tänkin ja se on ihan mainiota, kiitos ja olet ihana!


Saanko esitellä, tässä on mun mummoni 
19 kommenttia:

 1. Ihaaaaana mummopostaus! Kaikki mummot on ihania ja tämä mummo varsinkin!

  amp

  VastaaPoista
 2. - Upeita nuo taulut! Mummot on kyllä ihania ihmisiä, tuki & turva. Mummolaan on aina ihana mennä <3

  VastaaPoista
 3. Voi Anna sinä vasta ihana olet sanoo mummo

  VastaaPoista
 4. Upeita tauluja. Ihanaa tommonen mummo. <3 Itte en saanu oikee tuntea mummoani. :(

  VastaaPoista
 5. Jos Anita Polkutie on äitisi, hän on vanha koulukaverini;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jo nyt on pieni maailma :) hehe! Eli onpa hyvinkin!

   Poista
  2. No härtsyli sentään! Ollaankos oltu koulukavereita?!! Kävin blogissasikin, mutta en löytänyt yhtään kuvaa, josta olisin tunnistustyötä voinut tehdä :) Kiva blogi sinulla! Missä koulussa olimme yhtä aikaa? Kiinnostaisi kovasti tietää. Laitahan infoa tulemahan ja tuonne Annan sp-osoitteeseenhan voisi laittaa tietoa ihan salaisesti! Maailma on pieni, kuten Annaliini sanoi!

   -Anita P.-

   Poista
  3. Hei, Kiveriötä käytiin yhdessä. Mä en päässyt viime keväänä siihen luokkatapaamiseen, kun järjestin pojan ylioppilasjuhlia ja meille tuli USA:sta vieraita. Ja blogissa mä olen "kasvottomana" ainakin toistaiseksi.
   Mä laitan tohon Annan sp-osoitteeseen yhteystietoja. Maailma on tosiaan pieni, alkoi naurattaa, kun näin äitisi nimen noissa tauluissa - törmäsin nimittäin viime viikolla sun kalenteriin Citymarketissa ja löysinpä nimesi vielä Positiivarien sivuiltakin;) - muuten mulla pitäisi olla itseasiassa tallella vielä yksi sun kouluaikoina piirtämäsi kuvakin;) Ja vielä, kun kerran höpöttämään aloin: Kiinnostuin Annan blogista, sillä mun tyttäreni opiskelee kuvataiteilijaksi Turun taideakatemiassa...t. Arja

   Poista
  4. No Arja! Onpas kiva yhteensattuma, ei olla nähtykään kuin...reilu 30 vuotta sitten? Kuulostaa aika pitkältä ajalta ;) Muistan sinut kuin eilisen päivän! Laitanpas heti viestiä sähköpostiisi. Kuulemisiin. -Anita-

   Poista
 6. Ihana toi mummojen räppäys!
  Voiko ois vielä ton kuntosia mummoja vanhainkodissa *syvä huokaus*

  VastaaPoista
 7. Ei oo mummoja mulla, tai siis ne on kuollu.
  Toista en nähnytkään ennen syntymääni, mutta toinen vietti mun kanssa aika paljon aikaa, hoiti kun olin pieni ja näin.

  Tämän toisen mummon hengen kanssa meillä pelaa yhteys, eli on hän elossa jollain tasolla. Kerran näyttelin teatterissa sellaista sairasta vanhusta, ja tähän toiseen mummoon, jota en ollut tavannut, sain jonkun yhteyden sitä kautta.

  Mut muutoin on mummoja ja pappoja ollu elämässä, kun oon heille käynyt lukupiiriä pitämässä milloin missäkin. Kyllä arvokasta tietoa saa, ja sen jotenkin käsittää vasta kun heidän kanssaan juttelee, että mitenkä eri maailmaa sitä itse elää, hyvässä kuin pahassakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakinn tässä esitelty mummo onkin ainoa vaan sitäkin rautaisempi mummukka, kuten kuvasta jo huomaa :)

   Mielenkiintosia juttuja noi yhteydet.

   Poista
 8. Voi miten soma ja kiltin näköinen mummo sulla, taitavakin vielä :) Anna sullakin on kiva blogi ja olen käynyt ihailemassa tekeleitäsi siellä toisessa blogissa, upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Vanessa :). Ja juu mun mummo in kiltti ja hurjan taitava :)!

   Poista
 9. Oodi mummoille! <3

  Mummot on kyllä maailmankaikkeuden parhaita. Sinun näyttää niin somalta!
  Ja nuo työt myös!

  Ps. Kiva kun kommentoit, nyt mää sain heti uutta luettavaa sun blogista!

  VastaaPoista