Sivut

13.1.2013

Juhlatyttis

Eilen oli mun veljen tyttiksen Lillin valmistujaisjuhlat ja oltiin siellä Jakkerin kanssa nauttimassa ihan mielettömän ihanaista tarjoiluista ja iloisesta pöhinästä. Hirmu kivat juhlat. Lilli sai ihania lahjoja ja kaikki oli juhlapaikalla laitettu niin nätisti, että.

Yritin itsekin panostaa hieman juhlaeleganssiin ja  lisäsin jo melko perinteiseen otsalettiini muutamat hiushelmet. Tuli heti sellai juhlaisampi fiilis. Siihen velä muut korut niin melko perus "baarivaatteistakin" irtos jo enemmän juhlaa. Lähdin juhlista lähes suoraan salille niin, että kieppasin kotoa vaan salikassin mukaan, niin kerrankin tuli reenattua ees jotenkin sievän näköisenä. Yleensä siitä on nättiys kaukana kun tää laittaa tukan tötterölle ja lähtee au naturellina heittämään kunnon hikitreeniä.
Noi hiushelmet sentään nappasin pukkarissa pois, ne nyt ois jo ollu vähän liikaa.

Tälle päivälle ois vuorossa ihana syvävenyttely, joka alkaa tuossa reilun tunnin päästä. Ihan sellai sunnuntain paras juttu, kun saa aukoa lihaksiaan viiikon rasistuksista.

Oikein mukavaa sunnuntaita ja käykääs vielä viimisetkin osallistumassa Uutistoimiston synttäriarvontaan! Kello 00:00 asti olis mun puolestani aikaa. Blogiarvonta löytyypi täältä.


7 kommenttia:

 1. ihana idea noi helmet!

  VastaaPoista
 2. Niin kauniit!

  amp

  VastaaPoista
 3. Tollaseen syvävenyttelyyn munkin pitäis mennä, tekee varmaan hyvää. Ja helmet, ihanat :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit nuo helmet hiuksissasi! :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos kaikki ihanat naiset :D!

  VastaaPoista
 6. Kiitos vierailusta blogissani, tulin vastavierailulle ja päätinkin jäädä lukemaan :) Olet tosi taitava, innostuin katselemaan kuvituksiasikin. Onnea ja voimia loppusuoralle tutussa koulussa! :)

  VastaaPoista