Sivut

20.1.2013

Kissoja, tassuja, kylmiä nassuja

Blogi onkin ollut ihan hipi hiljaa koko viikonlopun. Muhun iski tuossa tiistain korvilla ihan hirveä flunssa, joka sitten vei aika lailla kaikki voimat ylimääräiseltä touhuumiselta. Nyt alan olemaaan taas elävien kirjoissa, joten ajattelin pläjäyttää teille kuvapostausta viikonlopusta.

Olen piirtänyt ahkerasti (tähän olen saanut uusia tuulia, joita esittelen myöhemmin) sekä, työ-, oppari- että omia juttuja. Vaikka olo on ollut lähinnä kuin märällä, vettä valuvalla villasukalla, olen silti saanu kivan paljon aikaiseksi. No ehdoton työsuhde-etuhan mulla on tietysti se, että voin kirjaimellisesti tehdä töitä sängyn pohjalta kynä ja paperit kaverina. Välillä tuol sängyssä onkin sellainen office ettette arvaakaan. Etenkin sillon viel kun mulla oli läppäri. Viikonloppuun on vahvasti kuulunut myös teetä litrakaupalla, paljon nessuja ja mynttoneita. Sillä tästä ollaan selvity.

Viikonloppu on ollut myös hyvin eläimekäs. Perjantaina olin äitylin luona muutamat tunnit ja siellä morjenstelin Mango tyttöä. Ihana iso tyllerö hän jo onkin. Tänään sitten taas mentiin katsomaan Lahdessa järjestettyä  Suomen Rotukissayhdistyksen suurta kissanäyttelyä. Siellä oli Lempukan kasvattaja kahden kissansa kera. Hurja määrä sielä oli vaikka minkä näköstä kattia, mutta se kolme kertaa meidän Viton kokonen Maine coon jäi kyllä mieleen. Vähintään oli tän kokonen KLIK.

Taashan se viikonloppu meni vähän turhan nopeasti, mutta sellasia ne mokomat on! Nyt jatkan vähän piirtelyä. Mukavaa alkavaa viikkoa ja pysykää terveinä

Viikonlopun ihmeellisen kauniit sääilmiöt. Tuo sininen kuva on nappastu siinä klo 8-9 välillä perjantai aamuna.
Nätti sininen hetki joka aamu ja mulla aitiopaikka työpöydän ääressä sitä seurata.


Viikonlopun habituksia kylmästä lämpimään. Kyllä tuli eilen aamulla villapöksyt tarpeeseen kun
kännykän mittari näytti Lahen tuomioksi -30 astetta. Hrrrrrr.


Viikonlopun eläimellinen puoli. Oikeassa ylänurkassa meidän Lempukan mami hienon spesiaali palkintonsa kanssa.
On niissä samaa ilmettä eikös, hehe.
Pieniä kuvia duuneista viikonlopulta.
Vasen alanurkka ihan omaksi iloksi kissanäyttelystä ja piirtonäytöstä intautuneena
(Linda tosta vois tulla sulle aika kliffa paita)

11 kommenttia:

 1. Mun sisko oli samaisessa näyttelyssä bengalinsa kanssa! Jos et oo vielä tutustunut Neiti Ylpön ja Stellan bengalielämään, niin kannattaa vilkaista Annin blogia http://taplatytot.blogspot.fi/ :)(vitsi kun oon kiva sisko, kun käyn tälleen mainostamassa)

  VastaaPoista
 2. Siis mehän itseasiassa ihasteltiin juurikin noita bengaleita, ovat niin upeita. Ties vaikka siskos katin kopan vieres oltais oltu lässyttämässä kuinka on söpööööö. Kiva blogi näin äkkikurkkaamisella :)!!

  VastaaPoista
 3. Vapaat menee aina liian nopeasti ! Ja se on ärsyttävää. Mä olin just neljä päivää vapaalla ja tänään pitäisi taas raahautua töihin, ei huvita ei :D

  VastaaPoista
 4. Wau!! Juu ehdottomasti täytyy saada tuolla kuvalla, mun s-postiin saa laittaa kaikkea kivaa ;)

  VastaaPoista
 5. ihanat sukkikset/legginssit/villahousut mitkä lie, varmaa Marimekkoa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marimekon Tasapaino -villahousut ovat nuo. Ihanat ovat!

   Poista
 6. Vaadimme kokokuvaa tuosta mainitusta vasemmasta alareunasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa aion viimeistellä kuvan tänään illalla ja mennä teettämään siitä huomenna kangaskassin niin pistänpä sen kuvaten niin saan laitettua tännekin näytille. :)

   Poista