Sivut

6.1.2013

Kuva-appia testissä

Lopetin Instagramin käytön ihan periaatteen vuoks ton niiden hirveen taannoisen tekijänoikeusfiaskon takia. No jäin silti kaipaamaan jotain kuvaohjelmaa kännykkään, jolla tehdä kivoja kuvia vaikka postauksiin ja twitteriin.

No tänään sitten päätin sukeltaa App Storen ihmeelliseen maailmaan ja sieltä löytyi istagramille kilpailijoita melko paljonkin. Kokeilin monia, kaikki yhtä kamalia, eikä yksikään niin kiva kun Instagramin suotimet.  Epätoivo meinasi hiipiä ja kannikkaan, vaan sitten tuli vastaan Pic Stitch niminen äppi ja tämä kyllä vaikuttaa pikaisen tutustumisen jälkeen aika kivalta. Tuntuisi toimivan hyvin myös blogissa.

Tällä saa tehtyä tosi helposti tämmösiä kivoja fiilistelykollaaseja vaikka juuri päivä kuvina postauksiin. Todella kätevä ja ilmaisillakin efekteillä saa kuvista ihan hauskan näköisiä. Kollaasipohjia on paljon erilaisia, kuten myös efektejä.

Mitäs tykkäätte? Tässä meidän poikien viikonloppu kuvina. Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää yötä!
6 kommenttia:

 1. Pitipähän oikein googlettaa mikä tekijänoikeus soppa olikaan kyseessä. (Mennyt jotenkin täysin ohi) Itse en ole instagramia käyttänyt ihan siitä syystä, että sitä ei lumiaan ole saanut, mutta muutaman artikkelin luettuani voisin kuvitella, että sitten kun se lumiaan saa, taitaapi jäädä lataamatta. Toisaaltaan enpä ole yhtään yllättynyt lukemastani. Kysymyksessä on kuitenkin niin suosittu palvelu, että on suoranainen ihme, ettei omistajat suosiota mitenkään hyödyntäisi.. No yhtä kaikki, itse käytän Lomogramia. En tiedä onko se vain Nokian oma, mutta olen ollut siihen hyvin tyytyväinen. Kannattaa kokeilla jos vain saatavilla on. Tosin näyttääpi tuo Pic Stitch olevan ihan mukavan näköinen apsi, eli ollos huoleton vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule ihan totta, että kyllähän nää kaikki isot firmat pissii pientä kuluttajaa linssiin, mutta että siitä tiedotetaan noin röyhkeesti, että me tehään näin, ni oli mulle jo liikaa :D. Mutta mitä voi odottaa firmalta joka on facebookin omistuksessa. Facebookhan käyttää jo kaäyttäjiensä naamakuvia tuotteiden mainostukseen..omassa feedissä näkyy päivittäin, että ystäväsi se ja se tykkää tästä ja tästä..tykänny joskus 3 vuotta sit ja yhä tulee niitä mainoksia feediin. Tosi ärsyttävää.

   Poista
 2. Minkä kokoinen tuo Pic Stich on Instagramiin verrattuna? Mun pitäisi saada vähän pienempi ohjelma kun tuntuu hyytyvän tuo puhelin raukka :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katoin tuolta App Storen tiedoista niin Pic tich on 19 megaa ja instagram 14,5 megaa , istagramin stitch 22.9 megaa...että aika samoil hujakoilla menee kaik.

   Poista
 3. Aikamoinen söpöliini :)

  VastaaPoista