Sivut

8.1.2013

Lehtihommia

Oisko tää nyt sit Uutistoimisto Anselmin virallinen lehtikatsaus. Heh. Eli kuten ehkä moni jo arvaakin, aion minäkin erittäin ajankohtaisten asioiden lähettiläänä puhella vähän Hesarin uudesta tabloid olemuksesta.

Lähdin aamulla Helsinkiin junalla taas vähän briiffattavaksi, niin nappasin siinä sitten asemalla vikan Hesarin ärrän telineestä. Ärrän täti ilmoittikin silmät loistaen, että hei tänään on Hesarit mennyt kuin kuumille kiville. Siihenpä totesin, että en epäile hetkeäkään. Tämä taisi olla munkin elämäni ensimmäinen itse ostamani Hesari (meillä on aina luettu Etlaria). Mutta pitihän se nyt saada käteen hypisteltäväks ja ihmeteltäväks, niin tietää sitten mistä taas puolet mun Twitter- seurattavista jauhaa.

Ihan ekana haluan sanoa teille seuraavaa: TAHDON, että Etlarikin siirtyy tabloidiksi. Kiitos.  Toiseksi haluan sanoa, että tuo lehti on ihan hirmu kiva ja nyt sitä on edes jotain mahista lukea myös julkisilla paikoilla. Onko oikeesti ärsyttävämpää yrittää lukea samassa pöydässä istuvan ihmisen kanssa lehteä, niin että molemmat koittaa avata oman lehden siihen sulassa sovussa? Täysi mahdottomuus.

Löysin uudesta Hesarista koon lisäksi paljon hauskoja juttuja. Oli hienosti tehtyä kuvitusta ja hauska käyttöohjeosio (hirmu hyvä kurinpalautus meille jotka alottaa lukemaan lehteä väärästä päästä eli sarjakuvista, hehe). Lehdestä löytyi myös älyttömän typerä Koti Pizzan mainos (terveisiä vastuussa olevalle mainostoimistolle). En käsitä miten noi noiden mainokset voi vaan kamppis toisensa perään olla noin typeriä. Vetää vertoja jo mäkkärin tasan sata kamppikselle. Argh se saa mut repimään hiuksia päästäni. Ja voin kertoa, että ton kokoinen mainospaikka Hesarissa ei ihan kolminumeroisella summalla irtoa. En uskalla edes arvailla kuinka paljon tuo HOK-elannon kansimainos on maksanut.

Vaan kaikista paras juttu lehdessä oli kuitenkin tieto siitä, että Katja Tukiaisen aivan ihana sarjakuvahahmo Kisu alkaa seikkailemaan Hesarin sarjakuvaosiossa sunnuntaisin. Muutenkin sarjakuvan määrää lisätään (oikein!). Siitä asiaa voit lukaista täältä. Tämä on erittäin pätevä syy mulle alkaa dyykkaamaan naapurien hesaria lehtiroskiksesta maanantaisin (naapuri, jos luet, niin tuuppaa vaan ihan rohkeesti se hesari tosta meidän postiluukusta kun oot lukenu, kiitos!)

Eli yhteenvetona koko uudesta tabloidista: Tykkään!

Posti oli Helsingissä ollessani tuonut luukkuumme myös uuden Decon jota aion nyt mennä tuonne sänkyyn ahmimaan. Heij på dig!

ps. Unohdin eilen kalenteripostaukseen linkata, että täältä saa printattua kerrassaan ihanan seinäkalenterin! Blogi on muutenkin suloinen, suosittelen että kurkkaatte.

11 kommenttia:

 1. Mä en tiedä voinko tykätä uudesta hesarista. Vaikka kuinka ärsyttävää onkin lukea lehteä niin, että jonkun toisen lehti tulee oman päälle, niin jotenkin se vaan kuuluu asiaan. Haikeeta, nyt niin ei enää käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tykkää vaan. Ainahan silläkin voi leveillä, kun levttää lehden kaikki eri osiot pöydälle levälleen ;D! ja viereen vielä tuo lukuohje!

   Poista
 2. Minäkin pidän tabloidista, onhan sitä jo odotettu! Kätevämpi ja nopeampi lukea, voisin jopa nyt tilata (paitsi että voin lukea töissäkin). Kotona ehtisin ehkä vain v-loppuisin, jos silloinkaan...ah, oispa joskus niin, että vois rauhassa syödä aamiaista ja lukea Hesarin, luksusta ois se. Mutta kysyn vaan, mihin kaikki isät voivat nyt piiloutua perheeltään turvaan, jos eivät Hesarin taakse???

  Ja Kisua odotellessa! Himoitsen Tukiaisen taidetta seinälleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sanoppa muuta. Ois niin ihanaa lukea rauhassa lehteä ja taustalla soisi hiljaa vaikka groove fm...teekupponen....kelpais :D!

   Poista
 3. Blogistani löytyy haaste sinulle!

  VastaaPoista
 4. Tabloid on kiva, mutta edelleen luen Hesarista vain liitteet :D

  VastaaPoista
 5. Mä en oikein tiedä mitä mä oon mieltä tosta hesarista. Se juttu siinä koko lehdessä on jotenkin aina ollut se koko ja että se on kamalan vaikea lukea muualla kuin kotona keittiön pöydän ääressä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ihan selvästi jakaa kyllä ihmisiä kahteen :).

   Poista
 6. Onko se nyt enää uskottava uutislehti, kun sitä voi lukea samallalailla kuin iltapäivä(roska)lehteä? ;D
  Tuskin luen Hesaria yhtään sen enempää, eli uudistus oli mulle yhdentekevä. Sitä ei vaan meinaa enää tunnistaa työpaikan kahvipöydällä, ku se on nyt niin pikkuruinen. =)

  VastaaPoista