Sivut

26.1.2013

Koukulla koreasti vaikka matoksi asti!

Hellou ja kliffaa lauantaita!

Haluan esitellä teille tänään mun pikku maton, jonka olen virkannut siis jo viime syksynä. Tämä on majaillut meillä keittiössä, mutta vessan matoksi sen tein silloin tulevaa kotia silmällä pitäen. Tykkään virkkailla samalla kun katson telkkaria, niin tällainen matto syntyi kuin huomaamatta viikon salkkareiden aikana (heh, kyllä seuraan salkkareita, mutta hei niin kattoo Michael Monroekin ja se on kuul!).

Kävin tuossa jokunen päivä sitten Tigerissä katsomassa korttivalikoimaa ja löysin sieltä tämmöisen kivan  mattooni täydellisesti mätsäävän kortin, joka vaihtaa hieman väriä riippuen mistä kulmasta sitä katsoo. Heti tuli ajatus, että maton kaveriksi tuo ehdottomasti! Eikös sovikkin hyvin? Ikean perus mustat  euron kehykset on myös niin mainioita juuri tämmösiin pikku tauluihin.

Kattelin telkasta myös äsken Stars Of The Stadium -lumilautakisoja ja onhan nuo Suomen poijaat aika hemmetin kovia tyyppejä lauta koipien alla! Ihan hurjan upeita hyppyjä. Oliks kukaan lukijoista paikan päällä katsomassa? Kisathan järjestettiin tuossa about kilsan päässä mun kotikulmilta ja musa kuuluikin tähän meille asti. Hyvä meno näky olevan katsomollakin, mitä telkasta näki ja velipojan kännykällä lähettämästä pätkästä kävi ilmi, hehe.

Vaan tämä jatka anyt opparin parissa nakuttelua näin lauantai-illan ratoksi!8 kommenttia:

 1. Kyl on hieno! Oon aina haaveillut et saisin aikaiseksi virkatan moisen :) Ostinpa tänään tanskalaisia kortteja, kotka ajattelin kehystää kotiin! Kehykset vielä uupuu, joten olisko suuntana Ikea, kun kotiudun :D Yritin kommentoida muutama päivä sitten sun oppari-kiire-postauksen, mutta tää iPad ei oikeen tykännyt ajatuksesta! Nyt kun tää pelittää, niin: I FEEL YOU. Haaveillaan siis keväästä, ajasta, sosiaalisesta elämästä ja vapaudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja super kiitos sympatioista! Vertaistuki on aina tosi jees ja kannustavaa :)! Yhdessä eteenpäin!

   Poista
 2. Aivan ihana matto! Ja kortti!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa kun ihmisillä on vielä kädentaitoja, ja viitseliäisyyttä. Mulla ei virkkuukoukku valitettavasti pysy kädessä :(

  VastaaPoista
 4. Mieletön matto! Ja kortti mätsää ihan täydellisesti!! Cool :)

  VastaaPoista
 5. Ihana matto! Ja pikku taulu sopii hyvin kaveriksi.

  -amp-

  VastaaPoista
 6. Oikein nätisti passaavat yhteen, ovat kuin luodut toisilleen. :) Hienosti oot kyllä virkannut, mä ite teen aina vaan kaikkia pikkutöitä pikkupikkukoukulla pikkupikkulangalla.

  VastaaPoista