Sivut

17.1.2013

Julistejuttuja ja karvattomia katteja

Tänään on ollut mainio päivä! Aurinko paitsoi ja ollaan vähän juhlittu Jarkko kullan synttäreitä. Jarkko ei tänä vuonna halunnut kakkua, niin tein sille synttärismoothien, hihi.

Muutenkin hommat mennyt tänään tosi kivasti. Posti toi tullessaan sopparin ja nyt on mustaa valkoisella, että mun muutamat julisteet tulee erääseen netissä olevaan sisustuskauppaan myyntiin. Teen kyllä teille sitten esittelyn niistä ja kaupasta, kun ne siellä ovat saatavalla, niin olkaahan kuulolla. Tosi kiva kyllä saada niitä nyt ihan myyntiin, kun multa aika usein julisteita kysellään.

Toinen super kiva julisteisiin liittyvä homma oli se, kun sain sähköpostilla ilmotuksen, että olen voittanut yhden julistesuunnittelukilpailun. Wuhuu! Ihan todella hauskaa, etenkin kun siitä kuulemma olis poikimassa mahdollisesti jatkossakin töitä. Laitan senkin esille tännem, kun on vähän ajankohtaisempi.

Nyt väriviikkoon liittyen haluan laittaa teille vähän uusia kuvia meidän nahkapojista, koska nämä kaksi jos ketkä mulle tuo loputtomasti väriä välillä muuten niin harmaaseen arkeen. Näillä kahdella vauhtia ja virtaa riittää niin paljon, että se meinaa tarttua omaankin mieleen, kun sitä riehumisen riemua katselee.

Tässä olkaa hyvät:

Mamin sinisimmu Eppu

Leon like a boss
Valpas poika
Olen ihan pieni ja shöbö!Ja vähän myös peto!

Vaan myös elegantti ja kaunis!

Leon naatiskelei auringosta täysin pinnoin heti kun sitä oli taas tarjolla10 kommenttia:

 1. Onnea voittoisuudesta, Anselmi! ((:

  hUrre

  VastaaPoista
 2. Onnea, onnea voitosta! Ihania kissamaakareita!

  VastaaPoista
 3. Onnea voitosta! Ja muuten miul on siul tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista
 4. SNP:n sivuilta tänne eksyin - ja päätin jäädä asukiksikin;)
  Nuo teidän kisut on noissa kuvissa ihan kuin jotain hienoja patsaita - värit ja kaikki! Ja tietenkin - onnea voitosta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ja Lady of Mess, tervetuloa remmiin oikein paljon :)! Nuo meidän pikku pallerot on kyllä parhaita lemmikkejä mitä vaan voi ihmisellä olla. Niin ihania ja seurallisia. Just leiukittiin uudella laserpointterilla tossa antaumuksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laserpointterit onkin kivoja leikittäjiä - sillä meidän Viiruunkin saa vauhtia. Tosin nyt kevätviirauksen aikaan ei tartte yhtään enempää;)

   Poista
 6. Viimoinen kuva on kaunis! :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa toi voitto!! Ja hienoja kissukuvia. Ihanat noi kisun 'kulmakarvat'. :D

  VastaaPoista
 8. Hitsit miten upeita kuvia noista kisuista! Hämmentäviä tuommoset karvattomat, kun jotenki ei osaa kuvitella että ihan normaali kissahan sekin on, ilman karvoja vaan. :D

  VastaaPoista
 9. Kiitsa tyttöset :)! Niin nää on kyllä hauskan näkösiä tyyppejä. Vaan ovathan nuo piirteet hyvin tommoiset itämaiset. Pitkät raajat ja silleen :).

  VastaaPoista