Sivut

25.1.2013

Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain vihreätä?

Nyt tulis pieniä testailuja ja vinkkejä ihon hoitoon al´a Anna! Mullahan on siis aina ollut mielestäni todella hankala iho, sekä kasvoissa, että ihan koko hela kropassa. Ongelma kasvojen ihossa on se, että iho on pintakuiva, vaan silti rasvoittuva. Näppyjä on ollut teini-iästä saakka, mutta aika ajoin iho voi ihan hyvinkin, eikä mitään maaiilman pahimpia tappo finnejä ilmaannu kovin usein. Tämä onnellinen aika on valitettavasti lähinnä kesäisin, kun iho ei joudu koetukselle kuivan huoneilman ja kaamean pakkasen ansiosta vaan aurinko hellii ja pitää huolen, ettei näppyjäkään liiemmin ilmaannu.

Sama pätee myös ihooni muuaalla kropassa. Kesän kosteilla keleillä meillä menee ihan hyvin ja rusketunkin vielä, kuhan muistaa laittaa aurinkorasvaa vaan auta armias näillä pakkasilla, käsivarret on täynnä kuivaihottumaa ja sääret on kuivat karheat korput, viehättävien silosäärien sijaan. Osasyy tähän ainaiseen ongelmaan on se, että olen maailman malttamattomin rasvojen kanssa. En todellakaan jaksa odottaa että paksu rasva imeytyy tunti tolkulla ihooni ja ohuilla rasvoilla läträäminen ei taas tunnu auttavan mitään. Myös selän ihossa on epäpuhtauksia, jotka ärsyttää kyllä useimmiten todella paljon (onko jollain tähän asiaan jotain super vinkkiä?)

No tässä meillä on kaksi ongelmaa. Molempiin on olemassa vihreä apu:

Kasvojen ihon hoitoon löysin ystäväni avulla pari vuotta sitten dermosilin mahtavan freeseissä vihreissä puteleissa asuvan Fresh balance sarjan. Sitä ennen olin köyhdyttänyt itseäni vichyn myöskin vihreillä tuotteilla, jotka nekin ovat aivan mahtavia, mutta dermosilin tuotteet on noin kolme kertaa halvemmat ja ihon hoitoteho aivan sama. Siispä totta hemmetissä olen alkanut käyttämään dermon tuotteita. Kasvojen puhdistusgeeli on miellyttävä ja puhdistaa todella tehokkaasti myös meikit ihosta ja kasvovesi viimeistelee puhdistuksen. Ohut kasvovoide ei rasvoita, mutta kosteuttaa ihon pintaa. Ihan kuin mulle tehty paketti, sanon minä. Eli nyt kaikki epäpuhtaan pintakuivan ihon omaavat, ei muuta kun dermoa tilaukseen!

Muun ihon hoitoon en ollut aiemmin oikeen keksinyt muuta, kun kärvistelyn aiemmin mainitsemieni ohuiden rasvojen kanssa ja perus sebamedillä pesun, vaan yhtenä päivänä salilla valitellessani ihon kuivuutta kaverini Mirkku ja Lilli kummatkin suositteli mulle, että osta nyt hyvä ihminen iholle suihkutettavaa öljyä. Kuulosti aluksi juuri siltä, että sitä laitettua voinkin sitten kieriskellä inhottavassa limaisessa olossa loppu illan, vaan tytöt vakuutti, että kummankin suosima Ceridal ei jätä ihoa tahmaiseksi vaan imeytyy kivasti nopeasti. Pakkohan se oli uskoa jos molemmat niin sanoi. Kävin eilen ostamassa Ceridal putelin apteekista (noin 7e) ja jo sen pirteän vihreä paketti sai mut hyvälle tuulelle.

Tänään sitten kokeilin kyseistä mömmöä ihooni ja voi pojat pakko se on tunnustaa, että tuo todella jättää ihon ihanan tuntuiseksi. Ihon pinta on ikään kuin öljyinen, mutta ei rasvaisen öljyinen vaan paremminkin samettisen öljyinen. Aion nyt lätkiä tätä ihooni joka ilta ja kerron sitten teille, onko kuivaihottuma saatu kuriin vai mikä on tilanne.

Tässä parit kuvat mun vihreaästä linjasta ihonhoidossa:
Tässä myös mun Herra Ankka, kylpykaveri

Ja kuka se sielä kameran takana kurkistaaa hehe4 kommenttia:

 1. Miltä toi Dermosilin sarja tuoksuu? Erityisesti kasvovoiteen osalta tämä kiinnostaa.

  Nimimerkki Hajuherkkä kysyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on todella todella mieto jos ei nyt ihan hajustamaton. Mutta sellainen puhtaan tuoksuinen. Itsekkään en tykkää laittaa naamaani mitään megatuoksuvaa, joten ihan ehdottoman hyvä senkin puoleen tämä.

   Poista
 2. mun pitänee metsästää jostain tuota suihkutettavaa öljyä. jalat on ihan korput näin talvella ja tuntuu että koko kroppaa kutittaa ihan hirveesti. oispa jo kesä :D

  VastaaPoista
 3. Me saatiin ohjeet käyttää Ceridalia korvavaikun irroittamiseen :D
  Oikein lääkärin määräys.

  Käyhän nappaamassa meidän blogista haaste vastaan... jos uskallat!
  http://mitasmetytot1.blogspot.fi/2013/01/11-11.html

  VastaaPoista