Sivut

5.1.2013

Haaste niin vastaanotettu, että rytinä käy

Se olis haasteen paikka! Olen saanut viime aikoina kaksi haastetta, toinen tuli ihanaiselta Belgian Hannalta ja toinen Nöpsöltä. Kummankin kohdalla olen odottanut hyvää hetkeä haasteeseen vastaamiseen. Nöpsön haasteeseen aion vastata NYT, vaan Hannan haaste on mutkikkaampi juttu.

Kyseessä on nimittäin kodin sisustusta esittelevä haaste ja meidän koti ei nyt tällä hetkellä ole kyllä yhtään sitä mun kodinsiustusta. Puolet mun omaisuudesta on viety toisaalle varastoon odottamaan sitä meidän unelmakotia, jonka löytäminen on nyt viivästynyt pahemman kerran (no nyt on ollut pieniä toimintoja yhden suhteen..) Lisäksi tää kämppä on kun tunkis kahden pussin karkit yhteen pussiin. Ei vaan mahdu ja parhaat palat liiskautuu kaikkeen sekamelskaan. Eli Hannan haaste odottakoon yhtä kauan, kuin minä joudun odottamaan uutta kotia. Sittenhän se vasta ihana onkin esitellä kun on uusi oma koti. Jos joku haluu napata Hannan sisustushaasteen välistä, niin se löytyy täältä.

Eli tässä Nöpsön Haasteen säännöt:


This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognized | Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusiia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä jolla on alle 200 lukijaa.


 1. Each person tagged must post 11 things about themselves 
 Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
 2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them 
Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
 3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
Heidän pitää valita 11 bloggaaja jolla on alle 200 lukijaa.
5. These lucky bloggers must then be told.
Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. There's no tag backs
Ei takaisin haastamista.


Nöpsön kysymykset mulle vastauksineen tulee tässä. Onneks nää ei oo ainakaan helppoudella pilattu, hehe.


1. Mikä vuodessa 2012 oli parasta?

Oonko super tylsä jos vastaan, että mun duunivuosi on ollut ihan mahtava! Eli työt sekä määrällään että laadullaan on ollut aika parhaita.

2. Miksi pidät blogia?

Tykkään kirjoittamisesta ja kuvilla viestimisestä. Lisäksi mulla tuntuu olevan aina niin paljon asiaa, että on vaan kerrassaan hauskaa omistaa väylä hehkuttaa mitä hupsumpia aatoksia. 

3. Jos voittaisit lotossa mikä olisi ensimmäinen täydellinen turhake jonka hankkisit? (mielellään kuva)

Tää on paha.. oon ollu niin pitkään opiskelija vailla meheviä tuloja, niin mun lista on vuosien varrella kasvanu tosi pitkäksi (vaan oon mä monta haavetta jo toteuttanuki), joskin mikään ei tunnu täysin turhakkeelta mulle :D...No tässä pieni kuvakooste asioista mitä ainakin ostaisin heti:4. Oletko opetellut jotain täysin turhaa, jos niin mitä? Ja miksi?

Pesin jossain vaiheessa hampaat vasemmalla kädellä joka toinen ilta, vaikka olen oikeakätinen (se ei oikeesti ole turhan helppoa). Luin Tiede- lehdestä, että se kehittää aivoja (ilmankos oonkin nyt näin saaketin fiksu!) hehe

5. Mikä on tärkein kuvasi. Se kuva jota kannat mukanasi ja josta olet ajatellut tehdä sisustustaulun tai mukin tai ihan mitä vaan. 

Tärkein on jo tauluna meidän hyllyllä, eli elämäni onnellisin asia so far, kihlat!


6. Mikä asia on ilahduttanut sinua eniten?

Mä oon niin ilonen veikko, että mua ilahduttaa niin monet asiat, mutta muutamia mainitakseni, yllä mainitut kihlat ja se että tapasin ton elämäni jakkerin, kummitytön syntymä, mun rakkaat lemmikit ja perhe ja kaverit ja ja ja...loputon lista heh

7. Minkä asian haluaisit tehdä mutta sinulla ei ole riittänyt kantti?

Hmm tää on oikeesti tosi paha...ois ihana tavata joku suuri kuvittajaidoli, mutta mulla vois kyllä olla aika ujopiimä olo siinä vaiheessa.

8. Jos sinun olisi pakko muuttaa maasta mihin muuttaisit?

Belgiaan Antwerpeniin Hannan naapuriin, hihi

9. Jos maailmanloppu tulisi huomenna klo 18:03 varmasti, niin mitä asioita tekisit ennen sitä ja monenko ihmisen kanssa loppua odottelisit? (Siis perheen, kaverit, yksin, rakkaan kanssa...)

No tää se nyt vasta ihan mahdoton kysymys onkin (NÖPSÖ!!! :D) mutta varmaan kertoisin rakkaille, että rakastan ja sit söisin ison pussin lempi karkkeja ja möllöttelisin Jarkon kainalossa varmaan koko perheen kera jossain.

10. Mitä teksist työksesi ellet tekisi sitä mitä nyt teet?

Mä olisin varmaan fysioterapeutti. Sain samana vuonna kun pääsin Muotsikkaan niin fyssarin pääsykokeesta tosi hyvät pisteet, se oli mun suunnitelma B. Luulen että rakastaisin myös sitä duunia.


11. Mitä niittikannanmuodostajatykövetäjäyhdistelmätyökalulla tehdään?

Ihan selvä homma! Se on se sama hekinen työkalu, joka pään sisällä toisinaan napsahtaa päälle. Samainen pisti mut läppäsemään Jarkon pipon silmille ilman että tunsin koko jantteria ja millä mä tein Jarkkoon vaikutuksen ekana iltana kun erään baarin tiskillä tavattiin, hehe. 


Tää oli kyllä yllättävän vaikee, vaan hurjan hauska. Kiitti Nöpsö!


Sitten tulee mun kysymykset seuraaville:

1. Jos sinun pitäisi vaihtaa nimesi mikä se olisi (ihan koko nimi)? 
2. Jos saisit päättää että hiuksesit olisi vastakohtaista laatua kun omasi vaihtaisitko (kihartuvat piikkisuoriksi tai suorat helposti kihartuviksi)?

3. Sauna vai kylpyamme?
4. Jos pitäisi luopua koko loppuelämäksi jommasta kummasta kummasta luopuisit, herkut vai alkoholi (herkut on yhtä kuin kaikki herkku, karkki, sipsit, suklaa, jäde, leivonnaiset...ihan kaikki herkkunen)

5. Mikä oli vuoden 2012 paras biisi tai levy jos biisi ni voi linkata vaikka youtubesta?
6. Kolme hauskinta kuvaa vuodelta 2012?
7. Ärsyttävin piirre kanssaihmisten käyttäytymisessä?
8. Mikä olisi sellaista mitä et kertakaikkiaan kehtaisi tehdä julkisella paikalla, nimeä kolme pahinta?
9. Oletko tehnyt elämäsi aikana jotain laitonta? Jos tohdit niin kerro ihmeessä mitä? Ja jos väität että et, niin valehtelet, hehe.
10.  Mikä on noloin/siistein tatuointi mitä olet eläessäsi nähnyt (kuva olis kiva)?
11. Rehellisesti, oliko haaste kiva vai vähän blah?


Sitten tässä tulee haastetut, jotka nyt tällä erää koostuu pitkälti Uutistoimiston kommentteja heittävistä lukijoista ja tässä siis 11 kuten ohjeessa luki. Muutkin halukkaat saavat kyllä tarttua haasteeseen! Go girls! 

Hanna, Molli, Kirsikka, Milma, essim, tara, LottaPop, Ginger, Sarppu, Ansku, Katja 


Haastan teidät kaikki 11 myös osallistumaan mun blogiarvontaan ->

5 kommenttia:

 1. Ihana kuva toi kihlaus-kuiskausjuttu :-)

  VastaaPoista
 2. Vai mun naapuriin hihihi :-) tule tule tule!

  Kiitos haasteesta, alankin heti pohtimaan :-)

  VastaaPoista
 3. Oooh! Haaste! Tähän pitää vastata heti. (Etenkin kun vaihtoehtona on tenttikirjan lukeminen...) :)

  VastaaPoista
 4. Jippia jea :)! Kiva kun haastutte likat :)! Odotan innolla vastauksianne :)!!

  VastaaPoista