Sivut

12.1.2013

PMMP:n keikalle ja keikalla!

Oltiin eilen PMMP:n keikalla tyttöporukassa ja olihan taas kerran mahtava keikka. Ihan huikea. PMMP on ehdottomasti tämän maan näyttämötaiteellisin livepändi! Ihan uskomattomia juttuja mitä ne siellä lavalla touhuaa. Pohdittiin Lillin kanssa, että Miran liikkeet ja kroppa näyttää kyllä niin hyvältä, että siellä on zumba otettu haltuun ihan selvästi (itsehän ollaan oikeita zumbahaita nykyään, hehe).

PMMP:n biiseistä tulee usein aluksi jotenkin sellainen iloinen ja hyvä fiilis, mutta kun kuuntelee tarkasti niin viesti onkin todella surullinen. Tommoset syvemmän ymmärtämisen viestit lyriikoissa on ne just mitkä muhun uppoo. Rakastan suomalaista musiikkia suomen kielellä laulettuna!

Mietin myös keikan aikana, että mikä muu Suomalainen poppipändi saa saman setin aikana vetää herkkää ballaadia, hirmusta punkmättöä, kunnon poppista ja päättäväistä rockia...no varmasti mikä vaan saa, mutta eipä Suomessa ole toista pändiä kuka siihen pystyis noin. Eli kiitos ja ylistys.


Tässä tulee sitten muutaman kuvan voimin mun illan eleganssia (huom toppi 2e kirppari <3) ja valitettavan sumeita kuvia keikalta, mutta luulen, että tunnelma välittyy niistä ihan mainiosti (väreistä on vastuussa uskomaton valomies).

Mukavaa viikonloppua!5 kommenttia:

 1. En ollut koskaan aikaisemmin oikein noteerannut PMMP:tä, mutta kesällä näin tyttäret Qstockissa ja olihan se vaan aika hiano shou. Sen jälkeen tajusin että se musiikkikin on aika jees.

  Hyvin välittyy tunnelma näistä keikkakuvista!

  VastaaPoista
 2. En voi muuta sanoa kuin että samaa mieltä! Ja toivottavasti kuuntelet myös YUP:tä ;)

  VastaaPoista
 3. - Anselmille on tunnustus mun blogissa :D.

  VastaaPoista
 4. Tykkään kanssa. Olen kylppäriin laminoinut erilaisia kuvia ja biisien sanoja ja kylläpä sieltä löytyy myös PMMP:n lausahdus: Kovempi sydän ja kovemmat kädet. Loistava livenä myös. :)

  VastaaPoista
 5. PMMP on kyllä ihan mieletön! <3 Voisinkin lisätä mun bucketlistille tyttösten näkemisen livenäkin, olis kyllä huikeeta! Miten sitä onkin näin hiton saamaton!

  VastaaPoista