Sivut

24.8.2012

Viikon perjantaisin päivä

Hellurei ja hellät tunteet!

Sehän pyörähti viikko perjantain puolelle sellasella hurinalla ettei ole tosikaan. Tää viikko on ollut kyllä niin touhua täynnä, että pakko viikonloppuna vähän höllätä. Tätä hölläyssuunnitelmaa edesauttaa sunnuntaille varaamani syvävenyttelytunti ja infrapunasauna. En malta edes odottaa, tekee kyllä niin gutaa tälle päästä varpaisiin jumittuneelle ihmispololle.

Viime päivinä on ollut kyllä tapahtumarikasta. Alkuviikosta posti toi mukanaan Kuvittajat ry:ltä paketin ja sepä vasta mieleinen homma olikin. Minut on hyväksytty Kuvittajien varsinaisjäseneksi, eli kuulun nyt virallisesti Suomem ammattilais kuvittajiin. Aika kiva homma suoraan sanottuna! 
Muuten olenkin sitten tehnyt töitä paljon, käynyt äiteen ja pikkuveikan kanssa lounaalla, pyörähtänyt kirpparilla (tein pikku löytöjä), ravannut salilla ja jumpissa (voi elämä voi hanurilihakset tulla kipeeks) ja hei tyttöillyt!

Ja tänäänpä tein kuulkaas semmoisen jutun, että tilata päräytin Ellokselta ihan ensimmäisen tilauksen ikinä! Tilasin aivan ihanan lämpimän hupulla varustetun ponchon pelastamaan tämän vilukissan auttamattomasti päälle jyräävän syksyn kylmyydeltä. Tämä tulee esittelyyn sitten ensiviikolla jahka saapuu! Kyllä on ollut niin syksyset sadekelit. Tää ilta taitaa olla eka oikeasti nätti ja aurinkoinen, mutta siltikin jo kylmä ilta tällä viikolla. Onneks mulla on maailman siistein sateenvarjo pelastamassa synkkiä sadepäiviä loistollaan.

Vaan nyt mukavaa perjantai-iltaa hyvät naiset ja herrat! Tää kipittää taas Mirkun kanssa salille ja saunomaan.

Kuvia viikon meiningeistä:
Tämmöset tyypit hengas meikän työpöydän reunalla :D. Ehkä väsyneimmät assarit ikinä.


Ihania postimerkkilöitä oli paketti täynnä
Ja näin kivalta se näytti muutenkin!
Tässä sitä lupaamaa todistusmateriaalia mun tyttöisestä habituksesta. (huom jopa huulipunaa vähäsen!)
Tän sotsan alla paistaa aina aurinko!
Siitäkin huolimatta vaikka ulkopuolella sataa lähes pieniä mummoja!
Lounasjuomaksi sain näin erikoisen tölkin! Joku kokiksen muotikamppis taas :)

5 kommenttia:

 1. Tuo sateenvarjo on kerrassaan piristävä pumpula! Antaa sataa vaan :)

  VastaaPoista
 2. Kääk miten ihana sontsa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki ihana. Oon sen joskus saanut exän faijalta, kun se oli kierrätyskeskuksessa töissä. Exällä oli vihreä ja mulla punainen :D. Mahdettiin olla koominen näky.

   Poista
 3. Hieno sontikka! Ja nuo postimerkit on kans upeet!

  VastaaPoista