Sivut

16.8.2012

Haalarimies

Tilattiin Leonille haalari jonnin aikaa sitten ja nyt tässä tulee muutamat kuvat näytille.
Eniten liikkis on tuo häntäpussi, joka estää Lemppua järsimästä häntäänsä ihan tyystin. Saatiin eilen tulokset ja Lempulla on vissiin ruoka-aine allergia, niin nyt sitten selvitellään mikä, sitä kutinaa nyt aiheuttaa. Onneks kissanruokiakin on kymmeniä erilaisia, niin tästä sillä tavalla tuu nyt mitään haittaa, kunhan selvittää mikä se allergeeni nyt sitten on. Jesh!

Haalarit on siis tilattu täältä: klick! Täysin mittatilauksena tehty ja spessu juttuna tuo irrotettava häntäputki. En voi muuta kun suositella! Tiedetään kyllä mistä pojille lämmikettä tilataan kylmeneviin talvi-iltoihin kun niiden aika on!


Tässä muutamat kuvat:

Ufo kissa <3

6 kommenttia:

 1. Moi taas! pakko aina kommentoida kun näkee teidän nahkakuulista kuvia, en tiedä muistatko, mutta kommentoin edelliseen postaukseen jossa kerroit teidän kisulta löytyneen allergiaa jota tutkitaan ja kerroin että itselläni on myös allergiasta kärsinyt nahkakissa.

  Kyllä lääkäri tietenkin opastaa mitä olisi hyvä kissalle alkaa syöttää, mutta itse aloitin kissan kanssa kokonaan "uuden" ruokavalion aikoinaan. Syötin raakaa Naudan jauhelihaa tai naudan raakaa (jotain) lihakimpaleita, lisäksi valmistin sille pakasteseitiä silloin tällöin. Näin ruoissa ei ole mitään lisäaineita, ja ruoka on puhtaampaa. Meillä tämä toimi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun täällä käyt meidän kuulumisia lukemassa ja jätät tassunjäljenkin :)! Ja tottahan toki muistan sut.

   Ja joo meillä alkoikin nyt hillsin eliminaatioruokavalio mikä on tarkoitettu juuri tuohon allergeenin selvittämiseen. Pari viikkoa ollaan jo syötetty ruokaa mitä Leon ei oo syöny aiemmin, mutta nyt sit ihan tuota ns lääkerukaa.

   Kyllä tästä hyvä tulee :)!

   Poista
 2. Mars mies! Nyt olette saaneet uutisia, se on hyvä. Mutta mites sen selvittely nyt sitten, pitääkö taas ottaa kokeita? Voi raukka, mutta nyt kun se kerralla selviää ni sitten on vain mukavia aikoja edessä. Lempukka on niin ihana. :-)

  VastaaPoista
 3. Haha voi ei miten sulonen! :D Ihan huippu. :D

  Mutta ikävä allergia. :(

  VastaaPoista
 4. No höh, allergia on tylsä. Toivottavasti löytyy sopiva ruokavalio ja kattiherra suostuu sopivia ruokia vielä syömäänkin.

  Ja tuo puku! Se on ihan mainio! :D

  VastaaPoista
 5. Tuo haalari on niin HASSU!! Kiva nähdä kuvia siitä ja tuo häntäpussihan on ihan loistojuttu Leonille!

  VastaaPoista