Sivut

5.8.2012

Mä taas vähän mietin, että...

Miten nää sunnuntait alkaa taas olee näin järjettömän haikeita ja niin lopullisia. Siis tiedättekö, katsoo ulos ikkunasta ja vaikka aurinko paistaa, niin ulkona on sellai syksyn väri. Aurinko paistaa tähän aikaan illasta jo niin matalalta, että valon suunta on aivan toinen kuin kuukausi sitten. Mokoman biisiä hei hei heinäkuu, lainaten "hyvästelen heinäkuun, valo vähenee ja varjot pitenee". Ja suununtaihin sisältyy vielä niin sellainen, apua taas meni yksi viikko- fiilis. No ei kai auta kun suuntana mieli vaan rohkeasti eteen päin, vaikka tätä kesää niin kovin paljon rakastan ja tulen kaipaamaan. Voisin elää muut vuodenajat semmossina kuukauden pitusina jaksoina ja kaikki muu ois kesää. Se sopis tälle vilukissalle ihanasti!

Hassua, että sunnuntait sinällään tuntuu musta yhtään sen kummemmilta kun esim maanantait, kun tääkin päivä on mennyt ihan samoissa merkeissä kuin moni muukin päivä tällä viikolla, eli tekemällä töitä. Kai se ympäröivä elämä kuitenkin pamauttaa takaraivoon sen tietoisuuden. Huomaan miettiväni, kuinka ihana olisi nyt töiden sijaan olla Jarkkiksen kanssa ulkona sunnuntai kävelyllä, sunnuntai brunssilla, sunnuntai ostoksilla tai vaikka ihan vaan sunnuntai puistoilulla. Mutta toisaalta ei jurpi kyllä kauaa istua kotona tekemässä töitä, kun miettii, että tälläkin hetkellä moni pikkuinen duunari hajoilee työpaikallaan jossain kivassa pikaruokalassa tekemässä töitä, jota sydämmensä pohjasta vihaa, hirveässä kiireessä palvellen krapulaisia ääliöitä huonolla palkalla ja olemattomilla työntekijän oikeuksilla (kokemusta on). Mun työ on kuitenkin useimmiten super kivaa.

Työpäivääni mukavasti helpottaa myös se, että täällä kotona saa pitää ruokin milloin huvittaa (ja maltta airrottautua koneen äärestä). Tänään ei ruuasta tarvinut edes ite murehtia, kun Jarkis tehdä pyöräytti meille aivan ihanan nannat tofupadat! Nam! Oli niin hyvää, että thaikkuloitten tätien super hyvät tofukeitokset meinaa kalveta tän rinnalla pahemman kerran.

Vaan nyt tää jatkaa vielä hieman duunien puskemista. huomenna pitää olla valmista. Muksaa sunnuntaita!


1 kommentti: