Sivut

27.8.2012

Myöhäisillan uutisia: Paulig kahvirasia 2012

Olen hieman myöhäisherännäinen ja tajunnut vasta nyt että haluan omistaa Pauligin aivan ihanat Juhla Mokka -kahvirasiat, joita on tullut nyt kerran vuoteen kauppoihin toinen toistaan nimekkäämpien kuvittajien suunnittelemilla kuoseilla jo muutaman vuoden ajan. Mistähän saisin nuo aiemmat ihanuudet? Kämppikselläni oli noita, joten sain nauttia niiden läsnäolosta ilman että itseni tarvi niitä ostaa, vaan nyt kun asun Jarkkiksen luona kaipailen kovasti noita nättejä purkkeja.

No onneksi uuden purkin julkaisu on lähempänä kuin arvaankaan! Uusi purkki tulee nimittäin kauppoihin syyskuussa ja aion sen kyllä heti kerätä talteen (mulla taitaa syntyä uusi harrastus tästä)! Pahinta purkkihimoani pääsinkin jo helpottamaan ostamalla Kulta Ktariinan 2012 juhla pakkauksen, jonka pintaa koristaa Aino-Maija Metsolan suunnittelema upea kuosi.

Tässä pientä esittelyä tulevasta:

2 kommenttia:

  1. Heip! Onkohan näitä purkkeja jo johonkin tullut? Mistään en ole vielä löytänyt. Kokeile huuto.nettiä, sieltä olen aikaisemmin tulleet rasiat ostanut! Sanna Annukkaa siellä ainakin on, joka on muuten lempisuunnittelijani. Terveisin, Manna Bannukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie löysin omani jo elokuun lopussa kuule S-marketista. Täällä on sellainen tosi iso s-market Lahdessa tuossa kauppakeskus Sykkeessä niin sieltä bongasin. Ja kiitos, huutonetistä oonkin kurkkinut. Meinaavat siellä pyytää näistä kohtuu korkeet hintaa vaan.

      Poista