Sivut

4.8.2012

Lauantai Hyvässä seurassa

Tämä viikonloppu on täynnä lähinnä työtä ja työtä. Deadlinet lähestyy ja vapaapäivät sitä ennen ylesiseti ottaen tuppaa harvenemaan, no dediksen jälkeiset päivät meneekin yleensä sitten hitusen rauhallisemmissa merkeissä, ellei sitten satu olemaan muitakin dediksiä kuten Anselmilla nyt elokuussa meinaa vähän olla. No onneks olen tunnollinen työntekijä ja pysyn kyllä hyvin suunnitelmassa ja aikataulussa.

Vaan moni voisi miettiä että koneella istuminen lauantai iltana on ehkä tylsintä mitä tiedän, vaan sen ei suinkaan tarvitse olla sitä! Täällä ollaan kuulkaas vietetty iltaa aivan parhaassa Jouni Hynysen seurassa! Eli samalla kun käsi värittelee ja säätelee kuvia koneella, niin korviin kaikaa kuulokkeista äänikirjana Rakkaudella Hynynen (tuo Kotiteollisuuden mahti uros, jos joku ei tiennyt) herran itsensä kertomana. Voin sanoa, että saattaa olla hitusen huvittavaa, kun kuulokkeet päässä itsekseni täällä hörötän tuon raikkaan sovinistin sarkastisille ajatuksille naiseudesta. Parasta viihdettä tähän päivään!

Onkos teillä kokemusta äänikirjoista tai jopa jotain hyviä vinkkejä, mikä olisi hyvä kirja kuunnella?

Muksaa viikonlopun loppua!

Rakkaudella Anselmi


Jarkkiksen kuulokkeet on siitä kivat, että ne blokkaa kyllä kaiken muun äänen alleen kun näillä kuuntelee.Kattokaa tota mun koira rassua, joka änkee nykyään ittensä aina kissojen koriin <3. Rakas on!

1 kommentti:

  1. Hyvät melun blokkaajat on ehdottomat. Mullakin on sen verran hyvät, et toi yks on saanu pelotettua mut parikikn kertaa.

    VastaaPoista